POCO X3 GT eksileri ve artıları nelerdir?

464718

Decipat
Soru başlıkta ve sizce bu fıyat bazında alınabilir mi? Ben şarj konusunu sevdim çok gidiyor şarjı ve çok hızlı doluyor.

Soru başlıkta ve sizce bu fıyat bazında alınabilir mi? Ben şarj konusunu sevdim çok gidiyor şarjı ve çok hızlı doluyor.

Kullanım amacınıza göre değişir.

Oyun ise alınır, değilse alınmaz.

POCO F3 bile Note 10s seviyesinde bir kameraya sahipse X3 GT çok daha kötüdür.

Kullanım amacınıza göre değişir.

Oyun ise alınır, değilse alınmaz.

POCO F3 bile Note 10s seviyesinde bir kameraya sahipse X3 GT çok daha kötüdür.

6. sınıf öğrencisi için alınır mı? Kamerayla işim olmaz Discord arama YouTube için kullanırım ama içinde UI tasarımı çok kötü gibi geldi bana böyle 5000 mAh ve 67W gibi çok fazla hızlı şarj destekleyen telefon önerir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam A52 almayacak mıydınız siz en son?

Ayrıca 6. sınıf birinin direk şahsi telefonu olmamalı bana kalırsa, sosyal medya vb. hem kötü etkiler hem bağımlılık yapacağı için çok sorun çıkartır.

Kullanım amacınız nedir hocam detay verin?
Discord YouTube vb. günlük kullanım içinse bu cihaz yerine A52 öneririm.

Ama oyun falan oynayacak mısınız sık sık bunları da belirtin.

33 W ile 50 dk tam şarj alıyorum. 67W neler yapar merak etmedim dersem yalan olur.

Hocam A52 kararımda ben telefon incelemeyi vb. sevdim Sınıfta bir tek benim telefonum yok, yani bir tanesinin iPhone 11 var telefonlara merak sardım o yüzden böyle konular açıyorum alacağımdan değil. Neyse sorunuzu cevaplayayım A52 bataryası fazlada biraz daha fazla olan bataryası telefon önerebilir misiniz? Yani hızlı şarjda olsun abartı olsun ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam çok bir fark yok ki. A52'nin de zaten 4500 mAh hızlı sarj olarak fark eder onu atlamayayım. Arkadaşlarınıza bakmayın 6.sınıfta bende şahsi telefonu doğru bulmuyorum sosyal medya kötü etkiler ayrıca bağımlılık da yapar eğer 6.sınıfa gidiyorsanız sabredin telefon almayın.

Hocam mAh değerine çok takılmayın.
A52 ile X3 GT arasında en fazla 1 saat fark olur, ayrıca 67W çok abartı telefon 45dk içinde falan %100 şarj oluyor.
Sizin böyle bir kullanıma ihtiyacınız olmaz bence...

Ben hala A52 öneriyorum, eğer illa çok hızlı şarj lazımsa Realme 8 Pro.

X3 GT okul sırasında çok sorun çıkarır ağırlığı ve kabalığı sebebiyle.

Bana kalırsa bu yaştaki bir çocuk için Redmi 9 gibi alt modeller daha iyi olur ama neyse

Sosyal medya kullanmıyorum discord vb arkadaşlarımla konuşmak için discordu kullanacam ona bakılırsa pcde bağımlılık yapabilir.

Hemde öyle bir bağımlılık yapar ki...

Sırf arkadaşlarınızın telefonu var diye öyle bir saçmalık yapıp risk almayın derim ben.
Sosyal medya kullanmıyorum Discord vb arkadaşlarımla konuşmak için Discord'u kullanacağım ona bakılırsa PC'de bağımlılık yapabilir.

Yapıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…