POCO X3 GT eksileri ve artıları nelerdir?

• Konuyu başlatan 464718
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 3.134
Hocam mAh değerine çok takılmayın.
A52 ile X3 GT arasında en fazla 1 saat fark olur, ayrıca 67W çok abartı telefon 45dk içinde falan %100 şarj oluyor.
Sizin böyle bir kullanıma ihtiyacınız olmaz bence...

Ben hala A52 öneriyorum, eğer illa çok hızlı şarj lazımsa Realme 8 Pro.

X3 GT okul sırasında çok sorun çıkarır ağırlığı ve kabalığı sebebiyle.

Bana kalırsa bu yaştaki bir çocuk için Redmi 9 gibi alt modeller daha iyi olur ama neyse :)

3 GB RAM ne hocam onla anca balon patlatma oyunu açarsın :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşımda bir üst modeli olan Poco X3 PRO var. 30-45 dakika aralığında tam şarj oluyordu. 120 HZ ekranı, 6 GB RAM'i vardı ve 128 GB depolama alanına sahipti. Kamera olarak 8-10 tane, sanırım, modu vardı. Tam olarak ne modlarıydı hatırlamıyorum. Şarjı ise bayağı bi gidiyordu.

Hemde öyle bir bağımlılık yapar ki...

Sırf arkadaşlarınızın telefonu var diye öyle bir saçmalık yapıp risk almayın derim ben.

Yapıyor zaten :D

Hayır arkadaşlarımın telefonu var diye değil, annem alalım dedi benimle konuşmak için vb. bak telefonda sadece Discord'a gireceğim ve oyun oynayacağım. Twitter'a sadece oyun ile ilgili haberleri takip ediyorum, sadece onlara bakacağım o kadar.

3 GB RAM ne hocam onla anca balon patlatma oyunu açarsın :D.

Sizin 8. sınıf ve liseye geçince telefon bağımlılığı yüzünden başınızı ağrımaması için söylüyoruz :)

Karar sizin ama bana kalırsa 6. sınıf birinin telefona falan ihtiyacı yok.

A52 veya Realme 8 Pro öneriyorum.

Sizin 8. sınıf ve liseye geçince telefon bağımlılığı yüzünden başınızı ağrımaması için söylüyoruz :)

Karar sizin ama bana kalırsa 6. sınıf birinin telefona falan ihtiyacı yok.

A52 veya Realme 8 Pro öneriyorum.

Hocam bağımlılık derken mesela nasıl bağımlılık yapacak yani mesela bir örnek söyleyin. Biliyorum bağımlılık yapabilirde PC'de bağımlılık yapabilir mesela şu an kullandığım PC. Neyse yaşımın yetmediği konulara konuşmamak en iyisi.

Hocam bağımlılık derken mesela nasıl bağımlılık yapacak yani mesela bir örnek söyleyin.

Oyun bağımlılığı mesela.
PUBG gibi oyunlar özellikle sizin yaşınızda bağımlılık yapmaya aşırı müsait.

Zamanında bu sorun ile uğraşmış biri olarak söylüyorum, çok çok fazla sorun yaratıyor ve eğitim hayatını mahvediyor.

Yarım bir gün arkadaşınız der gelin Instagram açalım , TikTok açalım öyle sadece 1 gün diye başlarsınız sonradan girmeden edemezsiniz günde 7 saat - 8 saat geçirirsiniz.

Bu yüzden telefon alınmamalı o yaşlarda, alınsa bile X3 GT, A52 gibi cihazlar değil Redmi 9 gibi zayıf cihazlar alınmalı ki bağımlılık ihtimali azalsın.

Hocam bağımlılık derken mesela nasıl bağımlılık yapacak yani mesela bir örnek söyleyin. Biliyorum bağımlılık yapabilirde PC'de bağımlılık yapabilir mesela şu an kullandığım PC. Neyse yaşımın yetmediği konulara konuşmamak en iyisi.
Hocam bilgisayarda bağımlılık yapar tabiki. Lisede ve 8.sınıfta bunun sıkıntısını çekersiniz kendimden biliyorum tecrübem var. O yüzden bilgisayardan telefondan biraz daha uzak durmaya çalışın hatta telefon almayın ama kararlısınız sanırsam.

Oyun bağımlılığı mesela.
PUBG gibi oyunlar özellikle sizin yaşınızda bağımlılık yapmaya aşırı müsait.

Zamanında bu sorun ile uğraşmış biri olarak söylüyorum, çok çok fazla sorun yaratıyor ve eğitim hayatını mahvediyor.

Yarım bir gün arkadaşınız der gelin Instagram açalım, TikTok açalım öyle sadece 1 gün diye başlarsınız sonradan girmeden edemezsiniz günde 7 saat - 8 saat geçirirsiniz.

Bu yüzden telefon alınmamalı o yaşlarda, alınsa bile X3 GT, A52 gibi cihazlar değil Redmi 9 gibi zayıf cihazlar alınmalı ki bağımlılık ihtimali azalsın.

PUBG bir kere indirdim tabletime sevmedim, silah tarzı oyunları sevmedim. TikTok, Instagram'ı denedim toxic kitle TikTok'da yine sevmedim, Twitter'i da dediğim gibi oyun haberlerinden başka bir şey için kullanmıyorum. Benim oynayacağım oyunlar araba yarışı vs o tür oyunlar Among Us, Kafa Topu 2 gibi. Sınıf arkadaşlarım Valorant oynuyor, bana ısrar ettiler indir oynayalım diye indirdim sonra sonra sevmedim sildim.

Hocam bilgisayarda bağımlılık yapar tabii ki. Lisede ve 8.sınıfta bunun sıkıntısını çekersiniz kendimden biliyorum tecrübem var. O yüzden bilgisayardan telefondan biraz daha uzak durmaya çalışın hatta telefon almayın ama kararlısınız sanırsam.

Hocam LGS'ye çalışamama gibi durum mu oluyor?

PUBG bir kere indirdim tabletime sevmedim, silah tarzı oyunları sevmedim. TikTok, Instagram'ı denedim toxic kitle TikTok'da yine sevmedim. Twitter'i da dediğim gibi oyun haberlerinden başka bir şey için kullanmıyorum. Benim oynayacağım oyunlar araba yarışı vs o tür oyunlar. Among Us, Kafa Topu 2 gibi. Sınıf arkadaşlarım Valorant oynuyor, bana ısrar ettiler indir oynayalım diye indirdim sonra sonra sevmedim sildim.

Hocam sınava çalışamama gibi durum mu oluyor?

Evet sınava çalışma isteğiniz olmayabilir belki de ya da bilgisayardan kalkmakta da zorluk yaşayabilirsiniz. Yani her türlü bilgisayar bağımlılığı da telefon bağımlılığı da iyi değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı