Telefonu aldım. Açtığım zaman direkt MIUI 13 ile geldi. 12.5'e nasıl geçebilirim? Geçme imkanım yok ise nasıl MIUI 13'te nasıl performansı arttırabilirim?
Telefona hard reset veya ayarlardan sıfırlama yapsam MIUI 12.5'e geçer mi?
Telefon boşta bile ısınıyor, donmalar belli oluyor. MIUI 12.5 geçmek daha iyi olur o yüzden. MIUI 13 tam Bi rezalet. 12.5 e geçemesem bile nasıl performans/ısınma sorunlarını nasıl çözebilirim.
Telefon boşta bile ısınıyor, donmalar belli oluyor. MIUI 12.5 geçmek daha iyi olur o yüzden. MIUI 13 tam Bi rezalet. 12.5 e geçemesem bile nasıl performans/ısınma sorunlarını nasıl çözebilirim.
Bilgisayara bağlayıp hiç bootloader kilidi açmadan bile mi flash tool kullanarak rom yükleyebilirsiniz ve garanti bozulmaz. Benim linkini verdiğim recovery mod romuydu. Size fastboot rom linki vereyim ordan indirin bilgisayara.
Fastboot rom linki :
Download firmware, ROM V12.5.2.0.RKPTRXM - Xiaomi Redmi Note 10 Pro China (Turkey) - Global Stable - chopin_tr in MiFirm ✅ - Xiaomi MIUI Firmware - ROM - TWRP download free and max speed - The biggest Xiaomi Mi download
Isınmayı engellemek için telefonu sıfırlayın ilk olarak. Düzelmezse ısınmaya benim bir çözüm fikrim yok ama performans arttırabilirsiniz. BL kilidi açma başvurusu yapın. Yedi gün bekledikten sonra kilidi bilgisayardan Mi unlock kullanarak açın. Sonrası basit. TWRP yükleyeceksiniz. Sonra root atacaksınız. Sonra termal sınırları yükselteceksiniz.
Bu işlem garanti dışı bırakır ama garantiye göndereceğiniz zaman yine mi flash tool kullanarak bootloader kilidini kapatıp gönderebilirsiniz. Yani yine garantisi devam eder.
Telefonu aldım. Açtığım zaman direkt MIUI 13 ile geldi. 12.5'e nasıl geçebilirim? Geçme imkanım yok ise nasıl MIUI 13'te nasıl performansı arttırabilirim?
Telefona hard reset veya ayarlardan sıfırlama yapsam MIUI 12.5'e geçer mi?