Çözüldü Poco X3 GT telefona Windows nasıl kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
BURSA-BANDIRMA
Daha fazla  
Limbo 6.0 QEMU 2.9.1 versiyonu ile Windows 10 kurmayı deniyorum ama ISO dosyasını kabul etmiyor (telefonda hafıza kartı girişi yok ama flash bellek takabilirim)

Qcow2 formatında ve ISO ile denedim (ımg hiçbir şekilde ISO dosyası bulamadım (bilgisayarda dönüştürdük ama telefona aktaramadım)

Yardımcı olsanız telefon özellikleri çok güçlü ve tam performansını alabileceğim ayarları önerir misiniz?

POCO X3 GT cihazım var 8 GB RAM 128 GB depolama alanı var (flash bellek takabiliyorum istediğim gibi)

Eğer olursa üniversitede çok işime yarayacak.

Şu an küçük klavye mouse ve USB çoklayıcı mevcut (klavye ye dik bakacak şekilde bir şey yapacağım telefon sabit olsun diye)

Bir dönüştürücü daha alacağım görüntü verebilsin diye aynı zamanda şarjı da oradan edeceğim USB de çoklayıcı olacak. Power bank ta koyacağım (klavye altına muhtemelen 2 tane 10000 MAh'lık alırım)

Bu şekilde aklımda bir plan var yani küçük bir laptop olacak.

Masaüstü bilgisayarım var ama bu aralar bozuk ekran kartı servise göndereceğiz (çip arızası verdi galiba driver kurulduğunda görüntü gidiyor) neyse konu bu değil.

Bana Windows 10 tam performans alabileceğim bir sanal makine kurmama yardımcı olur musunuz?

Anlaşılan QEMU'ya ihtiyacım var Termux ile kurulabiliyor VNC ilçede görüntü alınabilir ama Termux da nasıl kuracağımı çözemedim.

Bana ya Limbo ya da Termux ile kurulumu anlatabilecek, yardım edebilecek var mı?

Ve indirme linkine gönderirseniz çok iyi olur çünkü img olarak Windows 10 kurulum dosyasını bulamadım.
Bayağı bir sonradan yazıyorum. Windows kurulumunu başardım. Başka bir uygulama ile kurdum. Aynı uygulamanın sürümleri var.

IMG_20220324_213105.jpg

Bu iki uygulama ile yüklenebiliyor. Gerçi başka sürümü çıkmış galiba. Onuda denersiniz artık. Ben alttaki versiyon ile kurabildim ISO dosyasını.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı