Custom ROM POCO X3 için Custom ROM önerisi

Bedirylm

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar cihazımda MIUI 14 EU sürümü mevcüt ve arayüzde kasma takılma telefonu kapatım açtıktan sonra 5 dk sonra kendine geliyor PUBG gibi oyunlarda aşırı ısınma ve takılma var. Şarjı 20ye düştügünde telefon aşırı kasıyor bu yüden en performanslı Custom ROM önerisi yapın bir de ekran hızı 120Hz 60Hz düşmesinden korkuyorum Custom ROM geçersem.

Anlattıklarınız pil sağlığının kötü olduğunu gösteriyor. Ayrıca Custom ROMlar çok kararsız, birçok özellik ya çalışmıyor ya da sağlıksız çalışıyor. POCO F2 Pro cihazıma birkaç farklı ROM yükledim, arayüz olarak kullanıcı deneyimini biraz iyileştirseler de işlevsellik açısından geride kalıyorlar. Örneğin benim en çok işime yarayan özellik olan voWiFi hiçbirinde doğru düzgün çalışmıyordu. Ekranın güneş ışığı altında daha da parlaklaşma özelliği de çalışmıyordu. Buna benzer irili ufaklı daha birçok özelliğe karşılık arayüzde birazcık hızlanma beni tavlamaya yetmedi açıkçası.

Merhaba arkadaşlar cihazımda MIUI 14 EU sürümü mevcüt ve arayüzde kasma takılma telefonu kapatım açtıktan sonra 5 dk sonra kendine geliyor PUBG gibi oyunlarda aşırı ısınma ve takılma var. Şarjı 20ye düştügünde telefon aşırı kasıyor bu yüden en performanslı Custom ROM önerisi yapın bir de ekran hızı 120Hz 60Hz düşmesinden korkuyorum Custom ROM geçersem.
Custom rom olarak gsi corvus os güzel olur. Ekran yenileme hızı root ile kontrol edilebiliyor 😄

Corvus os bu arada oyun için yapılmış custom romdur.

Corvus os bu arada oyun için yapılmış custom romdur.
1720355727626.png

Arkadaş deneyerek aradaki farkı bulabilir. Böyle videolardan bir çıkarım yapmak yanlış olur. Arkadaş Crdroid ile Corvus os karşılaştırma videosu yapabilirim isterse tabi.

rom yapımcısının içinde kullandığı kernel bu durumu değiştiriyor maalesef.
olurda bu kurulumu nasıl olacak bide ekran hızı 60 dan 120 almak nasıl olacak yoksa direk 120hz mı olur 60 a düşmez mi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı