POCO X3 NFC 3794TL!

Galeano

Megapat
Şuan normal piyasa fiyatları 4500+, bence kaçırılmayacak bir fırsat. Güncel olarak bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum.

POCO X3 NFC

Edit: Telefon ithalatçı garantiliymiş, uyaran arkadaşlara teşekkür ederim ama sanki ülkemizde normal garantiler çok iyi işliyormuş da sadece ithalatçı garantisi kötüymüş gibi bir algıya anlam veremedim, ülkemizde garanti servisinden memnun olunan herhangi bir marka var mıdır?
Sırf ithalatçı garantili olmasın distribütör garantili olsun diye 800 lira daha fazla para vermeye gerek var mıdır? Yorumu size bırakıyorum.

Son düzenleme:
İthalatçı garantili yani kaçak telefondan hallice işte. Açıkçası ithalatçı garantili cihazla garantisiz cihaz aynı benim gözümde o yüzden fiyata iyi diyemem.

Garanti konusunda çok fazla detayları bilmiyorum ama hayatımda 3-4 tane akıllı telefon kullandım ve hiç garanti ihtiyacım olmadı. Fiyatların da abuk sabuk olduğu şu dönemlerde ciddi bir indirim varsa, garanti konusuna çok da takılmazdım.

Garanti konusunda çok fazla detayları bilmiyorum ama hayatımda 3-4 tane akıllı telefon kullandım ve hiç garanti ihtiyacım olmadı. Fiyatların da abuk sabuk olduğu şu dönemlerde ciddi bir indirim varsa, garanti konusuna çok da takılmazdım.
Ben de onu diyorum aslında. Bu fiyatlara daha iyi telefonlar var garanti dert edilmeyecekse. İthalatçı garantili diye garantisiz telefonları yüksek fiyattan satanlara para kazandırmanın alemi yok.

@Galeano ithalatçı garantili olduğunu konuya bilgi olarak eklerseniz iyi olur.
Fark etmemiştim, teşekkürler. Düzenledim.
İthalatçı garantili yani kaçak telefondan hallice işte. Açıkçası ithalatçı garantili cihazla garantisiz cihaz aynı benim gözümde o yüzden fiyata iyi diyemem.
Düşüncenize saygı duyuyorum ama katılmıyorum, nedeni de burada açık.

Resmi garanti:
1645015108030.png

İthalatçı garantisi:
1645015070734.png

İthalatçı garantisi daha iyidir demiyorum yanlış anlaşılmasın, arada ciddiye alınacak bir fark olduğunu hatta genel olarak bir fark olduğunu dülşünmüyorum yalnızca.

Son düzenleme:
Sizde sıkıntı olmamış olabilir ama her zaman ihtimal var. Mesela kardeşimin telefonu sapasağlamken hiç olmadık yerde kendi kendi kapandı ve bir daha açılmadı. Sıfır olan bir şeyde garanti şart gibi bir şey.

Fark etmemiştim, teşekkürler. Düzenledim.

Düşüncenize saygı duyuyorum ama katılmıyorum, nedeni de burada açık.

Resmi garanti:
Eki Görüntüle 1306648

İthalatçı garantisi:
Eki Görüntüle 1306647

İthalatçı garantisi daha iyidir demiyorum yanlış anlaşılmasın, arada ciddiye alınacak bir fark olduğunu hatta genel olarak bir fark olduğunu dülşünmüyorum yalnızca.
Buradaki verilerin objektif olduğuna inanmıyorum açıkçası. Delta'yla ilgili farklı sitelerden araştırma yapmanızı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı