POCO X3 NFC 3794TL!

Buradaki verilerin objektif olduğuna inanmıyorum açıkçası. Delta'yla ilgili farklı sitelerden araştırma yapmanızı tavsiye ederim.
Delta adına veriler iyi değil ki zaten, burada da berbat bir sonuç var, başka sitelerde de berbat deneyimler anlatılıyor tıpkı Xiaomi'nin resmi teknik servisi gibi.

Siz resmi teknik servis daha iyidir diyorsunuz ben de hayır her ikisi de berbat, ucuz olanı yeğlerim diyorum. Hele bir de fiyat farkı 800 lira gibi bu bütçelerdeki telefonlar için uçuk bir fiyat farkıysa fazla düşünmeye bile gerek yok bence.

Şu an normal piyasa fiyatları 4500+, bence kaçırılmayacak bir fırsat. Güncel olarak bu fiyatlara alınabilecek en iyi telefon olduğunu düşünüyorum.

POCO X3 NFC

Edit: Telefon ithalatçı garantiliymiş, uyaran arkadaşlara teşekkür ederim ama sanki ülkemizde normal garantiler çok iyi işliyormuş da sadece ithalatçı garantisi kötüymüş gibi bir algıya anlam veremedim, ülkemizde garanti servisinden memnun olunan herhangi bir marka var mıdır?
Sırf ithalatçı garantili olmasın distribütör garantili olsun diye 800 lira daha fazla para vermeye gerek var mıdır? Yorumu size bırakıyorum.

Hocam %99 yurt dışı kaçak telefon, bu fiyata imkanı yok. İthalatçı garantisi bile yoktur bu telefonun...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı