POCO X3 NFC alınır mı?

Bütçe
3000

Bende de 9 Pro var halinden anlıyorum fakat o fiyatta bu kadar F/P telefon yok (işlemci)
Bir de bizim cihazlara garanti bittikten sonra kesinlikle ROM atmak gerekli, yoksa işlemci RAM falan her şeyi sömürüyor MIUI.

Bende de 9 Pro var halinden anlıyorum fakat o fiyatta bu kadar F/P telefon yok (işlemci)
Bir de bizim cihazlara garanti bittikten sonra kesinlikle ROM atmak gerekli, yoksa işlemci RAM falan her şeyi sömürüyor MIUI.

Hocam Realme 7'yi o yüzden öneriyoruz zaten çok yakın performans veriyorlar. Sırf eskiden eski bir MediaTek işlemciden eli yanmış diye Realme 7'ye çöp diyorlar. Türkiye de G95 işlemci kullanan tek telefon Realme 7 bende onu anlatıyorum işte. Ben LG G2 mini kullandım telefon kasıyordu ve ısınıyordu bu çok normal değil mi? Sonuçta çok eski bir telefon ben sırf G2 mini ısındı diye Qualcomm işlemcilere laf atabilir miyim? Hayır ama onlar eski bir MediaTek işlemiye sahip telefon kullandıkları için Realme 7'ye laf atıyorlar G95 12 nm 1 saat PUBG oynadıktan sonra 40 derece gibi bir şey oluyor 732g 8nm 1 saat PUBG oynadıktan sonra 40 derece oluyor.
Hocam bu arada size katılıyorum birkaç sorunu olmasa 9S enfes bir cihaz özellikle yazılımı iyi olsa mükemmel bir cihaz o konuda katılıyorum size sadece Realme 7'ye çöp diyenlere kızıyorum
Buyurun hocam
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…