POCO X3 NFC alınır mı?

Bütçe
3300TL Maksimum

rickrollin

Hectopat
Yer
Asgard
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki bu fiyatta en iyi donanım özelliklerini sunan telefon POCO X3 NFC. MIUI arayüzün sorunlarını da biliyorum. 12.5 güncellemesi ile çözüldü diyorlar bu doğru mu? Ya da bu MIUI sorunları ne kadar büyük? Batarya süresi dedikleri kadar az mı?

@HaWlI KuLlANIcI hocam sizin düşünceleriniz neler? Çünkü benim bu konu hakkında bilgilerim internetteki görüşler ile sınırlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz ki bu fiyatta en iyi donanım özelliklerini sunan telefon POCO X3 NFC. MIUI arayüzün sorunlarını da biliyorum. 12.5 güncellemesi ile çözüldü diyorlar bu doğru mu? Ya da bu MIUI sorunları ne kadar büyük? Batarya süresi dedikleri kadar az mı?

@HaWlI KuLlANIcI hocam sizin düşünceleriniz neler? Çünkü benim bu konu hakkında bilgilerim internetteki görüşler ile sınırlı.

Hocam X3 NFC'ye MIUI 12.5 geldimi bilmiyorum.

X3 NFC'de ki MIUI'da sorun yaşamadığını belirten çok kullanıcı var ancak ana menüde bile kastığını söyleyen kullanıcılarda var.
Yani kesin olarak çok sorun yaşarsınız ya da az sorun yaşarsınız diyemiyorum.

12.5 ile eğer söylediklerini yaparlarsa gerçekten çok güzel olur ancak ben pek ihtimal vermiyorum.
X3 NFC, Note 9S gibi MIUI olduğu için alınmayacak bir cihaz değil.
9S için MIUI çok büyük bir eksi olsa da X3 NFC için o kadar fazla değil diye duydum.

Yani bence X3 NFC alınır ama kumar oynamak istemezseniz Realme 7 en iyi seçenek.

Hocam X3 NFC'ye MIUI 12.5 geldimi bilmiyorum.

X3 NFC'de ki MIUI'da sorun yaşamadığını belirten çok kullanıcı var ancak ana menüde bile kastığını söyleyen kullanıcılarda var.
Yani kesin olarak çok sorun yaşarsınız ya da az sorun yaşarsınız diyemiyorum.

12.5 ile eğer söylediklerini yaparlarsa gerçekten çok güzel olur ancak ben pek ihtimal vermiyorum.
X3 NFC, Note 9S gibi MIUI olduğu için alınmayacak bir cihaz değil.
9S için MIUI çok büyük bir eksi olsa da X3 NFC için o kadar fazla değil diye duydum.

Yani bence X3 NFC alınır ama kumar oynamak istemezseniz Realme 7 en iyi seçenek.
Hocam bilmiyorum MediaTek'e ön yargım yok ama bu fiyatta SD 732G gibi bir işlemci beni cezbediyor. TeS Yuk Gaming diye bir kanal benim tek oynadığım ağır oyun olan PUBG M.'yi POCO'da test etmiş oyun akıyor sanki orta değil de üst segment cihaz gibi.

Hocam bilmiyorum MediaTek'e ön yargım yok ama bu fiyatta SD 732g gibi bir işlemci beni cezbediyor. Tes yuk Gaming diye bir kanal benim tek oynadığım ağır oyun olan PUBG m.'yi POCO'da test etmiş oyun akıyor sanki orta değil de üst segment cihaz gibi.

Hocam G95 oyun konusunda 732G'den daha iyi diye biliyorum.
Oyunlarda ısı olarak da bir fark yok (testlerde böyle gösteriyor)

Hocam G95 oyun konusunda 732G'den daha iyi diye biliyorum.
Oyunlarda ısı olarak da bir fark yok (testlerde böyle gösteriyor)
Hocam zaten Realme 7'ye olan tek soru işaretim 64GB olması. Yeteceğini düşünmüyorum. Sadece PUBG her haritayı yüklersen 8GB yer kaplıyor. Hafıza kartına oyun, uygulama atabiliyor muyuz?

Hocam zaten Realme 7'ye olan tek soru işaretim 64 GB olması. Yeteceğini düşünmüyorum. Sadece PUBG her haritayı yüklersen 8 GB yer kaplıyor. Hafıza kartına oyun, uygulama atabiliyor muyuz?

Hocam hafıza kartına oyun atılmıyor diye biliyorum.
Benim cihazımda da PUBG var (her şey yüklü) 10 GB gibi bir şey tutuyor ancak yene de bana yetiyor.

Eğer X3 NFC'nin 128 GB'lık versiyonunu alacaksanız bir şekilde bütçenizi yükseltip X3 Pro almanız daha iyi olur.

Üstüne az daha koyup pro modelinin alınması çok daha iyi olur.
Hocam hafıza kartına oyun atılmıyor diye biliyorum.
Benim cihazımda da PUBG var (her şey yüklü) 10 GB gibi bir şey tutuyor ancak yene de bana yetiyor.

Eğer X3 NFC'nin 128 GB'lık versiyonunu alacaksanız bir şekilde bütçenizi yükseltip X3 Pro almanız daha iyi olur.
Pro modeli oyun dışında her konuda NFC'den kötü diye biliyorum. Günlük kullanım içinde kullanacağım.
İyi bir telefon ancak bir kaç yüzcük artırarak Pro modelini almanız daha iyi olur bence. Çünkü X3 NFC'nin bildiğim kadarıyla yazılım sorunları da var.
İkisi de aynı yazılımı kullanmıyor mu?

Pro modeli oyun dışında her konuda NFC'den kötü diye biliyorum. Günlük kullanım içinde kullanacağım.

İkisi de aynı yazılımı kullanmıyor mu?
Aynı yazılımı kullansalar bile adı adına Pro modeli. Sorunlarının giderilmiş olduğunu düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı