POCO X3 NFC alınır mı?

Bütçe
3300TL Maksimum
Pro modeli oyun dışında her konuda NFC'den kötü diye biliyorum. Günlük kullanım içinde kullanacağım.

İkisi de aynı yazılımı kullanmıyor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu videodan ve
Poco X3 MIUI 12 kasma sorunu
bu konudan sonra POCO'dan tamamen vazgeçtim.

Elimde A51 ve Realme 7 kaldı. A51'i 9611 işlemcisi dışında çok beğeniyorum hem Samsung arayüzü hem de AMOLED ekranı yüzünden. Çok kafamı karıştırıyor bir telefona da bu tam benim istediğim özelliklerde diyemiyorum. Bütçe çok sıkıntılı.

Bu videodan ve.
Poco X3 MIUI 12 kasma sorunu
Bu konudan sonra POCO'dan tamamen vazgeçtim.

Elimde A51 ve Realme 7 kaldı. A51'i 9611 işlemcisi dışında çok beğeniyorum hem Samsung arayüzü hem de AMOLED ekranı yüzünden. Çok kafamı karıştırıyor bir telefona da bu tam benim istediğim özelliklerde diyemiyorum. Bütçe çok sıkıntılı.

Hocam dediğim gibi o konunun 2.mesajında ise ben öyle bir sorun yaşamadım diye belirtmiş birisi.
Yani dediğim gibi kumar işi :D

Bütçenizi 3500'e çıkarırsanız mi Note 10 Lite, 3600'de Realme 7 Pro öneririm.
Bu bütçeye (X3 NFC'nin 128 gblığına baktığınıza göre 3300-3400 diye tahmin ediyorum ) eski olması sorun değilse mi 9T alabilirsiniz.
Xiaomi'nin mi serisinde hem pek sorun yaşanmıyor.
Onun dışında eğer uzun ömürlü bir cihaz istiyorsanız bütçe arttırmanız lazım (Realme 7 64 GB hafıza için olmazsa geriye başka seçenek kalmıyor çünkü)

Hocam dediğim gibi o konunun 2.mesajında ise ben öyle bir sorun yaşamadım diye belirtmiş birisi.
Yani dediğim gibi kumar işi :D

Bütçenizi 3500'e çıkarırsanız mi Note 10 Lite, 3600'de Realme 7 Pro öneririm.
Bu bütçeye (X3 NFC'nin 128 gblığına baktığınıza göre 3300-3400 diye tahmin ediyorum ) eski olması sorun değilse mi 9T alabilirsiniz.
Xiaomi'nin mi serisinde hem pek sorun yaşanmıyor.
Onun dışında eğer uzun ömürlü bir cihaz istiyorsanız bütçe arttırmanız lazım (Realme 7 64 GB hafıza için olmazsa geriye başka seçenek kalmıyor çünkü)
O zaman hafıza kartı alıp Realme 7 alacağım ne yapalım yetecek mecbur. En az 4 yıl kullanmam lazım telefonu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı