Gestus
Hectopat
Pro modeli oyun dışında her konuda NFC'den kötü diye biliyorum. Günlük kullanım içinde kullanacağım.
İkisi de aynı yazılımı kullanmıyor mu?
Pro modeli oyun dışında her konuda NFC'den kötü diye biliyorum. Günlük kullanım içinde kullanacağım.
İkisi de aynı yazılımı kullanmıyor mu?
Kamerada bazı durumlarda pro daha iyi sonuçlar veriyor.Hocam kamera olarak daha kötü diye biliyorum, ekran konusunda ise çok büyük bir fark yok.
İkisinin ekranıda 450 nits diye biliyorum.
Bu videodan ve.
Poco X3 MIUI 12 kasma sorunu
Bu konudan sonra POCO'dan tamamen vazgeçtim.
Elimde A51 ve Realme 7 kaldı. A51'i 9611 işlemcisi dışında çok beğeniyorum hem Samsung arayüzü hem de AMOLED ekranı yüzünden. Çok kafamı karıştırıyor bir telefona da bu tam benim istediğim özelliklerde diyemiyorum. Bütçe çok sıkıntılı.
O zaman hafıza kartı alıp Realme 7 alacağım ne yapalım yetecek mecbur. En az 4 yıl kullanmam lazım telefonu.Hocam dediğim gibi o konunun 2.mesajında ise ben öyle bir sorun yaşamadım diye belirtmiş birisi.
Yani dediğim gibi kumar işi
Bütçenizi 3500'e çıkarırsanız mi Note 10 Lite, 3600'de Realme 7 Pro öneririm.
Bu bütçeye (X3 NFC'nin 128 gblığına baktığınıza göre 3300-3400 diye tahmin ediyorum ) eski olması sorun değilse mi 9T alabilirsiniz.
Xiaomi'nin mi serisinde hem pek sorun yaşanmıyor.
Onun dışında eğer uzun ömürlü bir cihaz istiyorsanız bütçe arttırmanız lazım (Realme 7 64 GB hafıza için olmazsa geriye başka seçenek kalmıyor çünkü)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.