_RastgeleAdam
Hectopat
- Makaleler
- 1
A52 şişirilmiş bir balondan farklı bir şey değil. RAM ve IPX7 ile adam boyamaya çalışıyorlar.
Sizin gibi birkaç kullanıcının yaşamış sorunundan dolayı genelleme yapan kişiler genelde Şikayetvar sitesini göstermekte.Pardon ama "Şikayetvar" sitesinden baktığım ne alaka?
Umarım bir daha böyle ithamlarda bulunmak yerine yanlış bilgi verdiğinizi kabul edersiniz.Umarım bir daha insanları yanlış yargılamazsınız güzel insan...
Sizin gibi birkaç kullanıcının yaşamış sorunundan dolayı genelleme yapan kişiler genelde Şikayetvar sitesini göstermekte.
Umarım bir daha böyle ithamlarda bulunmak yerine yanlış bilgi verdiğinizi kabul edersiniz.
İki kişinin söylemiyle "dünya" genelinde Poco X3'ün kastığı, ısındığı belli olmaz. Şikayetvar sitesinde yorum yazan kullanıcılar ile sizin arkadaşlarınızın ne farkı var? Her iki taraf da şikayetlerini dile getiriyor sonuçta.Hiçbir şey de bulunmuyorum, sadece doğruları söylüyorum; dünya genelinde kanıtlanmış olmasına rağmen böyle diyorsanız suç sizin. Kanıtlarını'da söyledim hala kabullenmiyorsunuz...
Ben de onu diyorum ya, genelleme yapılmamalı.@Silinen üye , @Shenzhenn o kadar uzattınız ki haklı olan tarafta haksız olacak artık.
Cihazda ısınma sorunu yaşayanda var yaşamayanda var.
Kısaca biraz şansınıza bağlı, tanıdığım 3 kişi X3 NFC kullanıyor sadece 1'inde ısınma sorunu var.
İki kişinin söylemiyle "dünya" genelinde POCO X3'ün kastığı, ısındığı belli olmaz. Şikayetvar sitesinde yorum yazan kullanıcılar ile sizin arkadaşlarınızın ne farkı var? Her iki taraf da şikayetlerini dile getiriyor sonuçta.
Ben de onu diyorum ya, genelleme yapılmamalı.
hocam ciddi değilsiniz herhalde, neyse size laf söylemicem. Ama ben ısınma sorunlarını "Şikayetvar" sitesinden yola çıkarak söylemedim. Size kanıtlarını söyledim hala siz bana genelleme yapamayız diyorsunuz! Ama gerçekten; yeter. Burada havalı olacaksınız diye piyasayı yiyorsunuz, şimdi burada gelip "ne saçmalıyorsun" demeyin bana; kanıtları olan şeye rağmen hala birbirinizi savunuyorsunuz. Acaba kim sizin sayenizde bir sorununu çözdü ha? Artık şu konuda yorum yapmayın ısınıyor!
@Hawlı kullanıcı hocam şuraya bir göz atsanız?
Ne dememi bekliyorsunuz?Size kanıtlarını söyledim hala siz bana genelleme yapamayız diyorsunuz!
Havalı olmaya çalıştığımı kim söyledi? Sadece doğru bilgi veriyorum, siz ise ısrarla yanlış bilgi verdiğinizi kabul etmiyorsunuz.Burada havalı olacaksınız diye piyasayı yiyorsunuz, şimdi burada gelip "ne saçmalıyorsun" demeyin bana.
Nerede kanıt var? İki arkadaşınızın söylemi kanıt olarak sayılmıyor.Kanıtları olan şeye rağmen hala birbirinizi savunuyorsunuz.
Ben kişilerin sorunlarını çözüyorum falan demedim? Aşağılama amaçlı alakasız şeyler yazmayın ve üslubunuzu takının.Acaba kim sizin sayenizde bir sorununu çözdü ha?
Hangi cihaz ısınmıyor ki?Artık şu konuda yorum yapmayın ısınıyor!
Ne dememi bekliyorsunuz?
Havalı olmaya çalıştığımı kim söyledi? Sadece doğru bilgi veriyorum, siz ise ısrarla yanlış bilgi verdiğinizi kabul etmiyorsunuz.
Nerede kanıt var? İki arkadaşınızın söylemi kanıt olarak sayılmıyor.
Ben kişilerin sorunlarını çözüyorum falan demedim? Aşağılama amaçlı alakasız şeyler yazmayın ve üslubunuzu takının.
Hangi cihaz ısınmıyor ki?
Hocam benim fikirlerim X3 NFC'nin ısınmadığı yönünde.
X3 Pro herkeste olmasa bile bir kısımda oluyor ki işlemcisi overclock edilmiş bir işlemci olduğundan bunu anlayabiliyorum ama 732G'nin ısınacağını hiç sanmıyorum.
Bu havalarda cihazların biraz daha fazla ısınması normal.
Arabayla 80 ile giderken camı açınca içeriye daha çok sıcak hava geliyor, biz dayanamıyoruz telefonlar ne yapsın.
X3 Pro'nun bazı yerlerde anormal ısınma gösterdiğini biliyorum ama X3 NFC'de bu durum yok diye biliyorum ki olmasını da hiç beklemiyorum.
Bildiğim kadarıyla 732g ile 720G arasındaki tek fark GPU frekansı yani X3 NFC ısınıyorsa Realme 7 Pro'nun da ısınması gerekiyor donanımsal olarak.
Belki MIUI yene sorun çıkarmıştır ama öyle olsa bunu birçok kullanıcının söylemesi gerekiyor ki ben öyle bir şey görmüyorum.
Umarım tartışmayı anlayıpta yorum yapmışımdır