XDA forum başlığında kocaman DISCONTINUED yazıyor. [Kaynak]
Paranoid Android. Kişiselleştirme diğer PixelExperience gibi daha Pixel'e yakın oranda izin veriliyor. PixelPlusUI var çok daha fazla özelleştirme istersen fakat stabilitesi falan nasıl bilmiyorum.
PixelExperience tavsiye etmiyorum.
İnceleme: Paranoid Android
Yakın zamanda POCO X3 NFC telefonuma PixelExperience kurdum ve kamerayla ilgili sorunlarım oldu. PixelExperience ile olan bu üzücü deneyimimden sonra yine de pixel bir Android deneyimi istiyordum. Araştırdığımda paranoid Android ile karşılaştım. Caf tabanlı bir ROM. Bkz: CAF nedir? (ingilizce)...www.technopat.net POCO X3 NFC PixelExperience kameranın diğer lenslerini görmüyor
POCO X3 NFC cihazıma Android 13 PixelExperience kurdum. ROM'un her şeyini fazlasıyla beğendim ancak bir problem var. Arka kameranın diğer lenslerine geçemiyorum, görmüyor gibi. Düzeltmenin bir yolu var mı?www.technopat.net
Yani bu bir Custom ROM'un Unofficial portu. Ne kadar iyi olabilir bilmiyorum ama unofficial ve discontinued olması fazla göze batıyor.Unofficial ROM çünkü, ek olarak Android 14 çıktığı için durdurmuş olabilirler desteğini.
Ekstradan GApps flashlama kısmı dert değil, tek sıkıntım flashladıktan sonra uygulamaların çalışması ve sistemi bozmadan flashlanmış olması. Güzel öneri.crDroid diyicemde GApps paketi yüklenmesi gerekiyor. İstediğiniz 3 gereksinimi karşılıyor.
Ekstradan GApps flashlama kısmı dert değil, tek sıkıntım flashladıktan sonra uygulamaların çalışması ve sistemi bozmadan flashlanmış olması. Güzel öneri.
Peki crDroid kullanırken bir sıkıntınız oldu mu? Paranoid Android (artık kısaca PA diyeceğim) konusunda kamerada bir sıkıntı olduğu yazıyor. Telefonun NFC, Kamera vb. bölümlerinde sıkıntılar oluşur mu?Aktif olarak kullandığım bir ROM NikGApps Core ve omni versiyonları sıkıntısı şekilde çalışıyor diğer versiyonlarını test etmedim.
Peki crDroid kullanırken bir sıkıntınız oldu mu? Paranoid Android (artık kısaca pa diyeceğim) konusunda kamerada bir sıkıntı olduğu yazıyor. Telefonun NFC, kamera vb. bölümlerinde sıkıntılar oluşur mu?
Aynı zamanda, pa konusunda telefon 8:30-23:30 arasında şarjı ortalama olarak %12 civarına düştüğü not edilmiş. Bu süre zarfında crDroid şarjı ortalama yüzde kaç civarına düşürür?