POCO X3 NFC mi Redmi Note 9S mi?

Bütçe
6000

tahavaris

Centipat
Daha fazla  
Selam, sevgiler herkese. Bir konu üzerinde soru sormak istiyorum. Halihazırda Redmi Note 9S kullanıcısıyım, normal bir üst düzey telefona geçmek istiyorum. Şimdilik aklımda POCO X3 Pro NFC düşünüyorum. Sizce geçilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Redmi Note 9S sonrası neredeyse Xiaomi'nin hiçbir Note modeli 9S özelliklerine yaklaşamamış. Redmi Note 9S gerçekten dönemine göre harika bir telefon ve hala da götürür bence. İllaki yükseltmek istiyorum diyorsan amiral gemilerine çıkmanı öneririm yoksa Redmi Note 9S şu anki çoğu telefondan iyi özelliklere sahip bir telefon.

Selam, sevgiler herkese. Bir konu üzerinde soru sormak istiyorum. Halihazırda Redmi Note 9S kullanıcısıyım, normal bir üst düzey telefona geçmek istiyorum. Şimdilik aklımda POCO X3 Pro NFC düşünüyorum. Sizce geçilir mi?

Çevremde 4 kişide ve bende var gayet efsane telefon Snapdragon 860 işlemcisi olduğu için inanılmaz hızlı kesin alabilirsin.

Hocam A34 alın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı