POCO X3 NFC mi yoksa Redmi Note 9 Pro mu?

Bütçe
3000

Hocam güzel yazmışsınız hepsini okudum ama arada bir noktalama işaretlerinde yanlışlar yapmışsınız. Bunu çok yapan biri olarak söylüyorum eğer düzenleyebiliyorsanız, düzenleyin.
Uzun yazılar yazdığımda genellikle 5 dakika sonra ceza yiyorum .

(İlk başlarda daha beterdi şimdi diyorum iyi ki eskiden yemişim)

Sırf Google uygulamalarının olmaması zaten telefonu tercih etmemek için büyük bir nedendir hocam. Ben haritalar, google play, netflix ve diğer büyük uygulamalar olmadıktan sonra bu telefonu alıp ne yapayım Benim için o telefonun tuşludan farkı yoktur, istediği kadar akıcı olsun. Binlerce lira para vereceğim telefona ve istediğim uygulamalar olmayacak. Benden uzak kalsın o telefon

Hocam Google ve çoğu uygulama sıkıntı değilse P40 Lite alınılabilir.
MIUI çok rezalettir evet ama sizin Xiaomi ile yaşadığınız sorun MIUI yüzünden değil.
P40 Lite ise çok güzel bir cihazdır ama sadece YouTube'yi kurmak için bile bir ton uğraş verilmesi gerekmekte.
(İlk başlarda acayip sıkıntı yani)

Hocam bu benim iyi halim diyebilirim yazım kuralları olarak, bu forumda acemiyim diğer forumlarda böyle bir kural yoktu kural çiğnediysem affola. İlk cezamıda yedim zaten sabah.

Doğru diyorsunuz hocam ama fazla gömmüşsünüz ya. Ben mesela kendi kullanımımdan bahsedeyim; Instagram, WhatsApp, YouTube aktif kullanıyordum. Oyun olarak, PUBG(telefonda durur hep çok nadir girer oynarım), Brawl Stars ve Mortal Kombat 11 oynuyordum A2 Lite'da. Yine eski telefonumda YouTube vanced kullanıyordum reklamsız olduğu için, bunada kurdum sorunsuz kullanıyorum. Diğer sosyal medya uygulamaları var. Bir tek oyunlarda ödeme yapılmıyor ve bazı oyunlar play servisi hatası veriyor. (Mortal Kombat verdi mesela oynayamıyorum P40 Lite da.) Tuşlu telefon diyecek kadar kullanışsız değil yani onu demek istiyorum tabii ki beklentiye göre değişir ama beni doyurdu açıkçası.

Xiaomi konusunda haklısınız hocam yani ben onu 1300 TL'ye almıştım, güzel kullandırdı kendini ama son zamanlarda özellikle arka plan olayları midemi bulandırdı yani yoksa gözün görmese kullanılmayacak telefon değil.

Arayüz sorunu o kadar büyük bir şey değil ve sonuç olarak güncellemeler ile çözülecek şeyler. Ben de bu iki telefon arasında kalıp uzun araştırmalar sonucu POCO X3 aldım ve kesinlikle ama kesinlikle pişman değilim. Stereo ses ve 120 Hz ekran kesinlikle mükemmel artılar. 120 Hz ekran teknolojisi telefonlar için henüz yeni o yüzden daha uzun ömürlü bir telefon olur. Ve farkı gerçekten de hissediyorsunuz bazen kendimi arayüzde sağ sol yaparak eğlenirken buluyorum çünkü gerçekten de akıcı. Ancak alırsanız ayarlardan 60 Hz'den 120 Hz'ye çıkarmayı unutmayın ben 2-3 gün yanlışlıkla öyle kullandığım için biraz hayal kırıklığına uğramıştım

Nasıl kullanacağınıza bağlı, ama M.21 biraz daha uzun gider gibime geliyor.
Ama iki cihaz için de garantisini veremem.
Uzun zamanlar derken ne kadarlık bir süre bu.
Samsung Galaxy M21 performans olarak Realme 7'nin yarısı gibi bir şey. Bana göre tam tersi, Realme 7 daha uzun gidecektir. Xiaomi cihazları yazılımlarından dolayı tercih etmeyin, sanırım eski bir Xiaomi cihaz kullandığınızdan dolayı böyle düşünüyorsunuz ama MIUI 11-12 çok rezalet bir yazılım. Bütçeniz artarsa kamera ve batarya için Samsung Galaxy M51 ama taşıması zor, kaba bir cihaz. Hızlı şarj, performans, Super AMOLED ve stereo hoparlör için Realme 7 Pro. Hafif, tasarım ve kamera için Oppo Reno 4 alabilirsiniz. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın derim.
Ne kadar doğru olduğunu bilmiyorum ama forumda bir üye Xiaomi Poco X3'ün yazılımsal olarak 120 Hz olduğunu söylemişti. YouTube üzerinde deneyim eden kişiler Realme 7'de bulunan 90 Hz ile Xiaomi Poco X3'de bulunan 120 Hz arasında fark olmadığını söylüyor.

Hocam çok fazla uğraşırsanız kurabilirsiniz. Kendi uygulamaları var ama hala tam oturmamış.

Hocam dediğim gibi tam garantisini veremem. Tam olarak şu cihaz şundan uzun ömürlüdür demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…