Custom ROM POCO X3 NFC stabil ROM önerisi

SerhatMngs

Kilopat
Yer
İstanbul / Bağcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
-Intel i7-10750H 2,60GHz-5,0GHz
-Nvidia RTX2060 6GB GDDR6
-16GB (2x8GB) DDR4 RAM
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhaba 6 yıllık üyeliğim içinde birçok konu takip ettim ve bu sosyal çok işime yaradı. Ancak ilk defa bir konu açıyorum yanlışım hatam olursa kusura bakmayın.

2021 Ocak ayında POCO X3 NFC ile serüvene başladım. Telefon çok hoşuma gidiyordu 1-1.5 sene aldığım gibi kullandım sonrasında sıkıldığım, yenilik aradığım ve Google'ın mesajlar ve aramalar uygulamalarından sıkıldığım için araştırma yaptım ve Xiaomi. EU roma geçiş yaptım ve uzun süredir EU ROM'u kullanmaktayım. Güncellemelerini yenisi geldikçe sürekli yaptığım EU ROM artık zevk vermiyor ve de herhangi bir uygulamada paylaş tuşuna bastığımda veya PDF vs. gibi uygulamalar açmaya kalktığımda seçenekleri çok geç önüme çıkartıyor sanki 10 yıllık eski bir telefon kullanıyormuşçasına.

Bu yüzden sizlerden ROM tavsiyeleri bekliyorum. Önceliğim stabil, akıcı bir arayüz ve batarya süresinin uzun gitmesi. Sosyal medya uygulamalarını ve YouTube, Netflix vs. gibi uygulamaları gün içinde çok kullanmaktayım. Ayrıca bankacılık uygulamalarını da kullandığım için güvenlik önemli.

Şimdiden konuya katılıp yardımcı olmak isteyen herkese çok teşekkür ederim. Yanlışım kusurum varsa tekrardan özür dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı