POCO X3 NFC ve iPhone 8 Plus takas edilir mi?

Siz az önce A54 ve A35 arayüz akıcılığında XR'dan iyi mi dediniz? Ayrıca ne oynayacaksınız acaba A35 ve A54'ün oynatamayacağı? RDR mi oynayacaksınız cihazda anlamadım ki? Ayrıca az önce ekosistemden bahseden siz şimdi 8 plusa iOS dediğimiz için laf ediyor. Sağlam cihazsa ve iOS istiyorsa arkadaş neden olmasın 8 Plus? Ana cihazı bile olmayacak 2. cihazı olacak. Lütfen bilmiyorsanız daha uzatmayalım konuyu. Adam 8 Plus POCO X3 NFC diyordu konu nereye geldi. Kısaca iOS çok gerekli değilse gereksiz bir takas olur deyip bitirelim. Bilmediğimiz işlere karışmayalım. Daha bu konuyla ilgili yazı yazmak istemiyorum hocam konu kapanmıştır konu sahibi için muhtemelen. Hayırlı günler dilerim size.
A54 ve A35 arayüz akıcılığı XR dan çok daha iyi evet. Fakat bu SoC konusunda XRın iki cihazıda ezdiği gerçeğini değiştirmez. Sizin takas edin dediğiniz 8 Plus yerde görsem almayacağım cihaz. O X3 NFC ile çok daha iyi cihazlar takaslanabilir. Bilmediğimiz işlere karışmayalım diyorsun birde.

A54 ve A35 arayüz akıcılığı XR'dan çok daha iyi evet. Fakat bu SoC konusunda xrın iki cihazıda ezdiği gerçeğini değiştirmez. Sizin takas edin dediğiniz 8 Plus yerde görsem almayacağım cihaz. O X3 NFC ile çok daha iyi cihazlar takaslanabilir. Bilmediğimiz işlere karışmayalım diyorsun bir de.

O kadar yanıt vermeyeceğim dedim fakat olmuyor. Arayüz konusunda bana söyler misin XR'dan nasıl daha iyi olduğunu? Çoğu IPhone'nin arayüzü asla kasmaz animasyonlarda hiçbir sıkıntı olmaz. Daha diyorsun ki A35 A54 arayüz olarak daha iyi. Kanka bilmiyorsun işte bu kadar basit bilmiyorsun. Samsung'un arayüzünde sıkıntı olabilir nadirende olsa fakat IPhone'da olmaz. Ayrıca XR nasıl eziyor bana bir anlatsana? Kamera olarak, güncelleme olarak, tasarım olarak hepsinde Samsung alıyor. Performans konusunda da yakınlar zaten. Ayrıca çok daha iyi cihazlarla takaslanabilir demişsin ben ne dedim zaten çok farklı bir şey mi dedim? Takaslamak gereksiz olur dedim ama illa iOS ise sağlam cihazsa olur dedim. Sen POCO X3'ü nasıl X serisi ya da 11 le takaslamayi düşünüyorsun? Bilmiyorsun kankacim benim bak haklı olmak için falan konuşmuyorum gerçekten bilmiyorsun. Şu yılda bile X serisi alinir diyenle ben telefon mevzusu konuşmamda suç bende.

O kadar yanıt vermeyeceğim dedim fakat olmuyor. Arayüz konusunda bana söyler misin XR'dan nasıl daha iyi olduğunu? Çoğu IPhone'nin arayüzü asla kasmaz animasyonlarda hiçbir sıkıntı olmaz. Daha diyorsun ki A35 A54 arayüz olarak daha iyi. Kanka bilmiyorsun işte bu kadar basit bilmiyorsun. Samsung'un arayüzünde sıkıntı olabilir nadirende olsa fakat IPhone'da olmaz. Ayrıca XR nasıl eziyor bana bir anlatsana? Kamera olarak, güncelleme olarak, tasarım olarak hepsinde Samsung alıyor. Performans konusunda da yakınlar zaten. Ayrıca çok daha iyi cihazlarla takaslanabilir demişsin ben ne dedim zaten çok farklı bir şey mi dedim? Takaslamak gereksiz olur dedim ama illa iOS ise sağlam cihazsa olur dedim. Sen POCO X3'ü nasıl X serisi ya da 11 le takaslamayi düşünüyorsun? Bilmiyorsun kankacim benim bak haklı olmak için falan konuşmuyorum gerçekten bilmiyorsun. Şu yılda bile X serisi alinir diyenle ben telefon mevzusu konuşmamda suç bende.

Samsung en kaliteli markadır. Bu konu da da POCO'dan kurtulmak için 8I bırak 7 bile alınır. Alın kurtulun şu Çinli rezil markalardan. Bu arada Samsung'da ara sıra da olsa hata çıkıyor ama IOS'da çıkmıyor? Neye göre kime göre? Samsung'da çıkıyorsa Apple da hayli hayli çıkar planlı eskitmeden dolayı.

Samsung en kaliteli markadır. Bu konu da da POCO'dan kurtulmak için 8I bırak 7 bile alınır. Alın kurtulun şu Çinli rezil markalardan. Bu arada Samsung'da ara sıra da olsa hata çıkıyor ama IOS'da çıkmıyor? Neye göre kime göre? Samsung'da çıkıyorsa Apple da hayli hayli çıkar planlı eskitmeden dolayı.

Hocam Samsung tabii ki daha iyi. Fakat arayüz akıcılığı hatayla ölçülmez. Animasyonlarla ölçülür animasyon olarak daha iyi iOS her zaman. Ayrıca Çinli marka deyip geçmeyin. Bizi bu hale getirenlerden biri de bu zaten. Farklı markalara farklı ırklara açık olun. Ayrıca hocam lütfen yapmayın şu an POCO X3'ün iPhone 7'den çok daha iyi olduğu bariz.

Kanka elimdeki 11 IOS 17.5.1 de baya baya takılıyordu arayüzde arada. Sürekli beni bilmemekle aşağılamışsın. Aslında arayüzde iPhone asla kasmaz demenden anlamalıydım. Ben XR-X ile takas ette demedim adama. O ölü 8 plus ile takaslamak saçma olur dedim. Asıl sen bilmiyorun. Sağlam Poco X3 ile devam etmek her türlü daha mantıklı arkadaş için şu an. Bitmedi şu Apple fanboyluğunuz.

Kanka elimdeki 11 iOS 17.5.1 de bayağı bayağı takılıyordu arayüzde arada. Sürekli beni bilmemekle aşağılamışsın. Aslında arayüzde iPhone asla kasmaz demenden anlamalıydım. Ben XR-X ile takas ette demedim adama. O ölü 8 Plus ile takaslamak saçma olur dedim. Asıl sen bilmiyorun. Sağlam POCO X3 ile devam etmek her türlü daha mantıklı arkadaş için şu an. Bitmedi şu Apple fanboyluğunuz.

Kendi kullanım hataların sonucu olmuş. Azıcık telefon bilen anlayan IPhone'nin arayüzde asla kasmayacağını bilir. Hata olabilir bug olabilir ama animasyonlar falan kasmaz. Bende zaten takas etmek saçma demişim en başta halen konuşuyorsun. Ayrıca ben asla Apple fanboyu falan değilimdir çok merak ediyorsan bak önceki mesajlarıma tam tersi Apple hateriyim. Ben sadece objektif konuşuyorum. Apple her konuda geçildi Android tarafında ama geçilmeyen tek şey işletim sistemi. Daha harbiden konuşmak istemiyorum dediğini tekrar etmeye başladın. Yazdıklarımı azıcık okusan boş boş tartışmazdık forumu kirletiyoruz şu an.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı