Poco X3 NFC vs Redmi Note 9 Pro vs Galaxy M31

GLOBAL OLACAM

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R5 5600 RX6700XT 16GB RAM 1TB NVME M2 SSD 600W PSU
Merhaba telefonlardan hangisini almalıyım acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Realme 7 öneririm. Redmi Note 9 Pro kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki donanımın hakkını veremiyor. ROM atarsan düzgün bir performans alabilirsin. Poco'nun çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. M31'in performansı bu cihazlar arasında en geride kalan model. Realme'nin ekranı gerçek 90 Hz, işlemcisi güçlü ve yazılımı cidden çok güzel. Kamerası da bu fiyata iyi denebilir. Plastik malzemeden yapılması ve NFC desteği olmaması haricinde problemi yok.

Realme 7 öneririm. Redmi Note 9 Pro kullanıcısı olarak söyleyebilirim ki donanımın hakkını veremiyor. ROM atarsan düzgün bir performans alabilirsin. Poco'nun çok uzun ömürlü olacağını düşünmüyorum. M31'in performansı bu cihazlar arasında en geride kalan model. Realme'nin ekranı gerçek 90 Hz, işlemcisi güçlü ve yazılımı cidden çok güzel. Kamerası da bu fiyata iyi denebilir. Plastik malzemeden yapılması ve NFC desteği olmaması haricinde problemi yok.
peki ben pubg mobile oynayac ağım desem,?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı