2 283764 Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 25 Ekim 2021 #1 Durum ortada resimde sıkıntı yok videoya bir gelince konu ışıklı yerleri dahi parlaklığı çok düşük çıkıyor. Gcamerayi indirdim onla da denedim onda da sonuç aynı. Bu bir sorun mu yoksa genel mi böyle? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ekim 2021
Durum ortada resimde sıkıntı yok videoya bir gelince konu ışıklı yerleri dahi parlaklığı çok düşük çıkıyor. Gcamerayi indirdim onla da denedim onda da sonuç aynı. Bu bir sorun mu yoksa genel mi böyle?
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.988 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 25 Ekim 2021 #2 Genel diye biliyorum bu durumu hocam. Kamera optimizasyonu konusunda pek iyi bir cihaz değil. Güncelleme beklemek tek çare. Artı 0 Eksi
Genel diye biliyorum bu durumu hocam. Kamera optimizasyonu konusunda pek iyi bir cihaz değil. Güncelleme beklemek tek çare.
BERWAR Yottapat! Sosyal Tayfı Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Eylül 2015 Mesajlar 49.984 Makaleler 13 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #3 Telefon kamera performansı bu kadar. Yapabileceğin bir şey yok. Artı 0 Eksi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #4 Bende kullanıyorum böyle. Bu telefonun kamera optimizasyonu da kötü. Ön kamerayla video çekerken arada FPS düşürür mesela. Artı 0 Eksi
Bende kullanıyorum böyle. Bu telefonun kamera optimizasyonu da kötü. Ön kamerayla video çekerken arada FPS düşürür mesela.
KS KS 2 283764 Hectopat Katılım 22 Ekim 2019 Mesajlar 725 Çözümler 5 25 Ekim 2021 #5 Quantum9 dedi: Genel diye biliyorum bu durumu hocam. Kamera optimizasyonu konusunda pek iyi bir cihaz değil. Günce. Hamza Ensar Sağlam dedi: Bende kullanıyorum böyle. Bu telefonun kamera optimizasyonu da kötü. Ön kamerayla video çekerken arada FPS düşürür mesela. Genişletmek için tıkla... O duruma hiç rast gelmedim hocam bende. Aksine benim de ön kamera da video performansı (ışık olarak) daha iyi. Lleme beklemek tek çare. Genişletmek için tıkla... Hocam Android 11 güncellemesi ile içinden geçtiler cihazın zaten. Zar zor Android 10'a düşürdüm cihazı. Artı 0 Eksi
Quantum9 dedi: Genel diye biliyorum bu durumu hocam. Kamera optimizasyonu konusunda pek iyi bir cihaz değil. Günce. Hamza Ensar Sağlam dedi: Bende kullanıyorum böyle. Bu telefonun kamera optimizasyonu da kötü. Ön kamerayla video çekerken arada FPS düşürür mesela. Genişletmek için tıkla... O duruma hiç rast gelmedim hocam bende. Aksine benim de ön kamera da video performansı (ışık olarak) daha iyi. Lleme beklemek tek çare. Genişletmek için tıkla... Hocam Android 11 güncellemesi ile içinden geçtiler cihazın zaten. Zar zor Android 10'a düşürdüm cihazı.
Quantum9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.988 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi 25 Ekim 2021 #6 283764 dedi: Hocam Android 11 güncellemesi ile içinden geçtiler cihazın zaten. Zar zor Android 10'a düşürdüm cihazı. Genişletmek için tıkla... Android 12 ile bir çok kullanıcı ümitlendi. Umarım gerçekten performanslı bir işletim sistemi olur 12. Samsung Galaxy A51 kullanmaktayım bende. Artı 0 Eksi
283764 dedi: Hocam Android 11 güncellemesi ile içinden geçtiler cihazın zaten. Zar zor Android 10'a düşürdüm cihazı. Genişletmek için tıkla... Android 12 ile bir çok kullanıcı ümitlendi. Umarım gerçekten performanslı bir işletim sistemi olur 12. Samsung Galaxy A51 kullanmaktayım bende.