bacha Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #11 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ne için kullanacaksın? Gündelik kullanım için asla alınmamalı. Ama oyun oynuyorsan düşünebilirsin. Tek sorunu ısınması. Ha bir de çöp bir arayüzü var artık ne kadar sabırlıysan. Genişletmek için tıkla... Gündelik kullanım fotoğraf WhatsApp Instagram falan işte. Oyun oynarım ama subway surfers falan çok zorlayacak şeyler oynamam.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ne için kullanacaksın? Gündelik kullanım için asla alınmamalı. Ama oyun oynuyorsan düşünebilirsin. Tek sorunu ısınması. Ha bir de çöp bir arayüzü var artık ne kadar sabırlıysan. Genişletmek için tıkla... Gündelik kullanım fotoğraf WhatsApp Instagram falan işte. Oyun oynarım ama subway surfers falan çok zorlayacak şeyler oynamam.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #12 bacha dedi: Gündelik kullanım fotoğraf WhatsApp Instagram falan işte. Oyun oynarım ama subway surfers falan çok zorlayacak şeyler oynamam. Genişletmek için tıkla... O halde sakın alma. Çok kaba ve ağır bir telefon zaten.
bacha dedi: Gündelik kullanım fotoğraf WhatsApp Instagram falan işte. Oyun oynarım ama subway surfers falan çok zorlayacak şeyler oynamam. Genişletmek için tıkla... O halde sakın alma. Çok kaba ve ağır bir telefon zaten.
Uorku Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 554 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #13 The10thDoctor dedi: Samsung veya IPhone'lar da Çin'de üretiliyor bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet ama IPhone'un ömrü Samsung'tan daha fazla. POCO telefonlarını kronik sorunlu diye duymuştum.
The10thDoctor dedi: Samsung veya IPhone'lar da Çin'de üretiliyor bilmiyor musun? Genişletmek için tıkla... Evet ama IPhone'un ömrü Samsung'tan daha fazla. POCO telefonlarını kronik sorunlu diye duymuştum.
Jonahx1 Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 285 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #14 Hamza Ensar Sağlam dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Çinli markalarının birkaç ürünü denedim istisnasız birkaç ay sonra bozuluyor ondan pek önermem.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Sebep? Genişletmek için tıkla... Çinli markalarının birkaç ürünü denedim istisnasız birkaç ay sonra bozuluyor ondan pek önermem.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #15 Uorku dedi: Evet ama IPhone'un ömrü Samsung'tan daha fazla. POCO telefonlarını kronik sorunlu diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları yok. Sadece Biraz daha düşük kalite.
Uorku dedi: Evet ama IPhone'un ömrü Samsung'tan daha fazla. POCO telefonlarını kronik sorunlu diye duymuştum. Genişletmek için tıkla... Kronik sorunları yok. Sadece Biraz daha düşük kalite.
bacha Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #16 Jonahx1 dedi: Çin malı telefonları almanızı önermem Samsung ve IPhone'dan fazla çıkmayın. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli önerirsiniz peki hocam 3K bütçe var.
Jonahx1 dedi: Çin malı telefonları almanızı önermem Samsung ve IPhone'dan fazla çıkmayın. Genişletmek için tıkla... Hangi modeli önerirsiniz peki hocam 3K bütçe var.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #17 Jonahx1 dedi: Çinli markalarının birkaç ürünü denedim istisnasız birkaç ay sonra bozuluyor ondan pek önermem. Genişletmek için tıkla... Xiaomi genel olarak kalitelidir. Aynı şekilde Oppo, Realme, Huawei'de. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Ekim 2021
Jonahx1 dedi: Çinli markalarının birkaç ürünü denedim istisnasız birkaç ay sonra bozuluyor ondan pek önermem. Genişletmek için tıkla... Xiaomi genel olarak kalitelidir. Aynı şekilde Oppo, Realme, Huawei'de.
scanman Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Eylül 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 6 2 Ekim 2021 #18 Android güncellemesi almak sorun değilse alınır. Çinliler güncelleme verme konusunda çok kötü. Özellikle Poco telefonlar en kötüsü. En iyisi Samsung.
Android güncellemesi almak sorun değilse alınır. Çinliler güncelleme verme konusunda çok kötü. Özellikle Poco telefonlar en kötüsü. En iyisi Samsung.
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.601 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #19 Benim sınıf arkadaşımda var Ekran olarak çok iyi ancak diğer özelliklerimi bilmiyorum 120hz ekran var çok akıcı
Benim sınıf arkadaşımda var Ekran olarak çok iyi ancak diğer özelliklerimi bilmiyorum 120hz ekran var çok akıcı
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.065 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2021 #20 scanman dedi: Android güncellemesi almak sorun değilse alınır. Çinliler güncelleme verme konusunda çok kötü. Özellikle POCO telefonlar en kötüsü. En iyisi Samsung. Genişletmek için tıkla... POCO X3 NFC'de bile 3 yıl Android güncellemesi alması garanti.
scanman dedi: Android güncellemesi almak sorun değilse alınır. Çinliler güncelleme verme konusunda çok kötü. Özellikle POCO telefonlar en kötüsü. En iyisi Samsung. Genişletmek için tıkla... POCO X3 NFC'de bile 3 yıl Android güncellemesi alması garanti.