POCO X3 Pro aşırı ısınma ve şarjın hızlı bitmesi

Bunu söylemelerinin sebebi şu

Yan sanayi kalitesiz şarj cihazı ile şarj edersen bataryanın ve diğer elektronik aksamın yan sanayi cihazın oluşturabileceği arızalardan kaçınmak için.

Ne gibi mesela birkaç örnek vereyim

Bozulup yüksek yada düzensiz voltaj vererek telefonda oluşturabileceği arızalar, Elektrik çarpması vb.

Arkadaşlar benim poco X3 pro aşırı ısınma sorunu var 1 kez anakart yandı gönderdim yaklaşık 1 ay sonra aşırı ısınma olayı başladı anakart yanmadan onceden ısınma yoktu asla yoktu yaklaşık 23 Haziran'da başladı ısınma 17 temmuz gibi Garantiye gönderdim ve bişi yok ve sürüm atmış lar bu kadar gene göndercem benim düşüncem anakart değiştirince anakart üzeri termal macunu ya surmemisler yada macunu sildiler.göndercem eğer gene olmazsa normal telefoncuya yaptircam macun sürdürüp üstünü bakır ile kapattircam fotoğraf aticam yaklaşık 5 dk lim ambar sonucu ısınma CPU z uygulamasından baktım ve bana bir çözüm söylerseniz sevinirim

Dosya Ekleri

• IMG_20230827_130723.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…