POCO X3 Pro bozuldu

Leux48

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 3 senedir bu telefonu kullanıyorum son 3-4 ayda hiçbir sorun yoktu fakat bu son aylarda telefonda bir sorun fark ettim. Bir uygulamaya girdikten sonra o uygulamadan çıkmak için telefonun altındaki tuşlara basınca (yuvarlak, kare, üçgen) o uygulamadan çıkması 10-15 saniye alıyor ve telefonu kapatıp açtığımda şifremi girdikten sonra duvar kâğıdım geliyor ancak uygulamaların gözükmesi 15-20 saniye sürüyor. Telefonu yeniden başlatınca sorun çözülüyor ama belli bir zaman sonra yine oluyor ne yapmalıyım?

1740083221099.png

Galeri çok dolduysa temizleyin geçende xiaomi bir telefonun galerisini temizledim aynı şekilde yavaştı sonra ilk günkü haline geldi

Galeri ve dosya meselesi değil Dalvik Cache ve Cache verilerini silmen yeterli olur.

Recovery (kurtarma) menüsü için telefonu kapat. Güç tuşuna ve ses açma tuşuna basılı tut. Ekran geldikten sonra güç tuşunu bırak, ses açma tuşuna basılı tutmaya devam et.

Bir ekran gelir. Wipe Cache yazar. Ses tuşlarıyla üzerine gelip güç tuşu ile girer önbelleği temizlersin. Varsa aynısını Wipe Dalvik Cache için de yaparsın.

Yanlışlıkla Wipe Data yapma.

Reboot yap, telefon açılınca bütün uygulamaların önbelleklerini sil ve telefonu yeniden başlat.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı