POCO X3 Pro crDroid kernel önerisi

BukoBabeyy

Hectopat
Daha fazla  
crDroid V10 kullanıyorum oyunda iyi performans vermesi için ve cihaz hızlı olsun diye kernel kuracağım.
Ben kanguru isimli kernel buldum iyi diyorlar sizce kurulur mu? Sorun olur mu POCO X3 Pro anakart sorunlu bir cihaz ana kartını yakmasın 😅

• Kernel nedir?
  • Nasıl ve nereden yüklerim?
  • Nasıl kurarım?

TWRP yüklü.

Son düzenleyen: Moderatör:
crDroid V10 kullanıyorum oyunda iyi performans vermesi için ve cihaz hızlı olsun diye kernel kuracağım.
Ben kanguru isimli kernel buldum iyi diyorlar sizce kurulur mu? Sorun olur mu POCO X3 Pro anakart sorunlu bir cihaz ana kartını yakmasın 😅

• Kernel nedir?
  • Nasıl ve nereden yüklerim?
  • Nasıl kurarım?

TWRP yüklü.

Kernel telefon donanım ve yazılımını bağlayan modüldür.
Google'dan telefon forumlarından memnun olma ve hedef özelliğinize (hız, pil, optimizasyon) göre araştırın.
TWRP'den flashlayacaksınız diye biliyorum.

Ek olarak kernel kurmanızı önermem çünkü ROM kurmaktan çok daha tehlikeli bir işlem hiçbir şey olmasa bile cihazınızın brick olma ihtimali var ancak başarılı bir şekilde iyi bir kernel kurarsanız performansınız ROM değiştirmeden daha fazla artacaktır.

Google'dan telefon forumlarından memnun olma ve hedef özelliğinize (hız, pil, optimizasyon) göre araştırın.
Evet hocam.
Sizin öneriniz varmı? Başka bir konudaki arkadaşlar NoGravity önermişler pil ve oyun odaklı arıyorum.

Evet hocam.
Sizin öneriniz var mı? Başka bir konudaki arkadaşlar NoGravity önermişler pil ve oyun odaklı arıyorum.

Ben Note 10 Pro kullanıyorum kerneller telefondan telefona (hatta telefon kodu bile fark ediyor) ROM'dan roma değişiyor

Ek olarak kernel kurmanızı önermem çünkü ROM kurmaktan çok daha tehlikeli bir işlem hiçbir şey olmasa bile cihazınızın brick olma ihtimali var ancak başarılı bir şekilde iyi bir kernel kurarsanız performansınız ROM değiştirmeden daha fazla artacaktır.
Anladım. O zaman bu iş biraz sakıncalı. Uzunca bir araştırmalıyım.

Ben Note 10 Pro kullanıyorum kerneller telefondan telefona (hatta telefon kodu bile fark ediyor) ROM'dan roma değişiyor
Bu çok faydalı oldu crDroid kullanıyorum herkes stock ROM üzerine kuruyor.

Anladım. O zaman bu iş biraz sakıncalı. Uzunca bir araştırmalıyım.

Bu çok faydalı oldu crDroid kullanıyorum herkes stock ROM üzerine kuruyor.

Hocam ne için kernel kurmak istiyorsunuz AOSP ROM'larda kernel zaten ROM ile uygun ve güzel oluyor pek probleminiz olmamalı stock MIUI kullananların kernelleri çok hantal.

Hocam ne için kernel kurmak istiyorsunuz AOSP ROM'larda kernel zaten ROM ile uygun ve güzel oluyor pek probleminiz olmamalı stock MIUI kullananların kernelleri çok hantal.

Ek bilgi: Kernel zaten ROM'un içinde geliyor siz başka flashlayınca değiştirmiş oluyorsunuz.

Ek bilgi: Kernel zaten ROM'un içinde geliyor siz başka flashlayınca değiştirmiş oluyorsunuz.
PUBG Mobile oynamak için akıcı ve stabil bir şekilde. Pil ve performans odaklı. Kernel flashlayınca kernel değişmiş oluyor ROM olduği gibi duruyormu yani?

PUBG Mobile oynamak için akıcı ve stabil bir şekilde. Pil ve performans odaklı. Kernel flashlayınca kernel değişmiş oluyor ROM olduği gibi duruyor mu yani?

Evet öyle ancak CrDroid'in kernelinde kurmanızı öneririm gayet performanslı bir kernel ayrıca romlada tam uyumlu siz başka bir ROM'un kernelini kurunca ROM'la uyuşmazsa sorunlar çıkabilir (hızlı şarj çalışmaması gibi uymama problemleri)

Evet ROM değişmiyor bu arada sadece kernel değişiyor.

Evet öyle ancak CrDroid'in kernelinde kurmanızı öneririm gayet performanslı bir kernel ayrıca romlada tam uyumlu siz başka bir ROM'un kernelini kurunca ROM'la uyuşmazsa sorunlar çıkabilir (hızlı şarj çalışmaması gibi uymama problemleri)

Evet ROM değişmiyor bu arada sadece kernel değişiyor.
crDroid in kernellerini nereden bulabilirim? Biraz araştırdım çoğu kernel de hızlı şarj desteği var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı