POCO X3 Pro için hangi crDroid sürümü daha iyi?

meydiageo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: BIOSTAR A520MHP

İşlemci: AMD Ryzen 5 5500, 3.6 Ghz

RAM: Thull Vortex Black 16 GB 3200 MHz DDR4 CL16

Ekran Kartı: Quadro Radeon RX 560 Series (4 GB)

Monitör: Excalibur 27’’ 300Hz 1ms Curved Gaming Monitör (M.E27FVC-E)
MIUI 13.0.1 kullanıyorum resmen rezalet telefon kendi ayarlar uygulamasında 5 dakika dursa %2 şarj gidiyor. Yazılım stabil değil ve bundan artık sıkıldım. crDroid ROM atmayı düşünüyorum MIUI'dan daha iyi olduğu söyleniyor özellikle arayüz stabil olmalı batarya performansı iyi olmalı durduk yere ısınmamalı ve oyunlarda iyi performans göstermeli benim için. Araştırmalarım sonucu en uygun ROM crDroid oldu. Hangi sürümünü yüklemem gerek ve bunu kendim yapamayabilirim daha önce hiç ROM atmadım telefonculara götürdüm MIUI sürümünü değiştirdi. Fayda etmedi. Nasıl yapacağım en uygun sürüm nedir ve Google uygulamalarını vs. nasıl kuracağız en kolay kurulum yöntemi TWRP ile olacağını düşünüyorum internette herkes farklı kuruyor. Telefonculara veya tanıdık bir internet cafede halletmeden önce telefon üzerinden yapacağım bir şeyler var mı? Telefonum yurt içi kaçak falan değil Türkiye'den alındı.
Bilgisayarım maalesef bulunmuyor.

Güncel her zaman için iyidir. Son sürüm kurup geçin.

Telefonunuza var ise Evolution X ROM'u da olabilir.

Hocam siz ilk defa ROM kuracaksınız sanırım. Kilit açık mı? Açık ise TWRP var mı? Bunların ikisi de yok ise nasıl yapılacağını biliyor musunuz? Onun dışında Google apps TWRP üzerinden ROM'dan hemen sonra flashlanır.

Güncel her zaman için iyidir. Son sürüm kurup geçin.

Telefonunuza var ise Evolution X ROM'u da olabilir.

Hocam siz ilk defa ROM kuracaksınız sanırım. Kilit açık mı? Açık ise TWRP var mı? Bunların ikisi de yok ise nasıl yapılacağını biliyor musunuz? Onun dışında Google apps TWRP üzerinden ROM'dan hemen sonra flashlanır.
Hayır hocam hiç bilgim yok

Anladım. Kilidi açmanız için mecburen bilgisayar gerekli.
Hocam 2 telefon kullanarak bunları yapabiliyor muyuz peki ? TWRP kurma diye biraz araştırdım bilgisayar olmadan kuruyorlar 2 telefonla birlikte. BootLoader kilidinden bahsediyorsanız kilidi açmak için bilgisayar gerekiyor diyor ayarlarda da.

Yurtiçi cihazda bl kilidi açılması garantiyi devre dışı bırakır, geri kapatırsanız bile serviste gözüküyor. Biraz servis çalışanının inisiyatifine kalıyor, isterse garanti dışı bırakabilir. Hatırlatmakta fayda var.

MIUI sonrası AOSP ROM fazla sade gelebilir, saf Android kimisini belli bir süreden sonra sıkabiliyor. AOSP üzerine kararlıysanız şayet ArrowOS'a göz gezdirebilirsiniz.

Anladım. Kilidi açmanız için mecburen bilgisayar gerekl

Yurtiçi cihazda bl kilidi açılması garantiyi devre dışı bırakır, geri kapatırsanız bile serviste gözüküyor. Biraz servis çalışanının inisiyatifine kalıyor, isterse garanti dışı bırakabilir. Hatırlatmakta fayda var.

MIUI sonrası AOSP ROM fazla sade gelebilir, saf Android kimisini belli bir süreden sonra sıkabiliyor. AOSP üzerine kararlıysanız şayet ArrowOS'a göz gezdirebilirsiniz.
crDroid baya özelleştirilebilir saf android olduğu için özelikle seçtim hocam pil durumunda umarım iyi olur telefon durduk yere şarj yiyor MIUI sürekli çalışıyor sanki arkada garantisi yok cihazın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı