n4tsu
Hectopat
Merhaba,
POCO X3 Pro telefonumda ciddi bir yazılım problemi ile karşılaşıyorum ve çözüm bulmakta zorlanıyorum. Şu an karşılaştığım sorunlar ve denediğim çözüm yolları şu şekilde:
POCO X3 Pro telefonumda ciddi bir yazılım problemi ile karşılaşıyorum ve çözüm bulmakta zorlanıyorum. Şu an karşılaştığım sorunlar ve denediğim çözüm yolları şu şekilde:
- Telefon açılmıyor: Telefon bir anda dondu ve yeniden başlatmaya çalıştığımda ekran sadece POCO logosunda takılı kaldı. Telefon bir türlü normal şekilde açılmıyor.
- Fastboot Modunda Takılma: Telefonu Fastboot Modu'na almayı başardım ancak telefon hala Fastboot ekranında ve işlem yapamıyorum. "Wipe data" işlemi bile hata veriyor, veri sıfırlama yapılamıyor.
- Recovery Moduna Giremiyorum: Recovery Modu'na girmeye çalıştığımda, ekranda "Failed" hatası görünüyor ve "Wipe data" işlemi başarısız oluyor.
- ROM Yükleme İhtiyacı: Şu an cihazımda yazılım hatası olduğunu düşünüyorum. Telefonun düzgün çalışması için bir ROM yükleme işlemi gerçekleştirmem gerekiyor, fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum.