Lancia Delta S4 Kilopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 4.142 Makaleler 4 Çözümler 36 Yer Bursa/Nilüfer Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #101 EkmekArasiHDD dedi: Her şeyi denedim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Başka TWRP ile dene o zaman. Yine olmaz ise Fastboot ile orijinal ROM kurup bozuk dosyaları onarmayı dene.
EkmekArasiHDD dedi: Her şeyi denedim işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Başka TWRP ile dene o zaman. Yine olmaz ise Fastboot ile orijinal ROM kurup bozuk dosyaları onarmayı dene.
EkmekArasiHDD Gigapat Kek günü Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.933 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 14 Haziran 2024 #102 Lancia Delta S4 dedi: Başka TWRP ile dene o zaman. Yine olmaz ise Fastboot ile orijinal ROM kurup bozuk dosyaları onarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Eski ROM'a geri döndüm OTG yoluyla şimdilik. Bir süre telefonu ellemek istemiyorum açıkçası.
Lancia Delta S4 dedi: Başka TWRP ile dene o zaman. Yine olmaz ise Fastboot ile orijinal ROM kurup bozuk dosyaları onarmayı dene. Genişletmek için tıkla... Eski ROM'a geri döndüm OTG yoluyla şimdilik. Bir süre telefonu ellemek istemiyorum açıkçası.