Rehber Custom ROM POCO X3 Pro için Bootloader açma ve PixelExperience Custom ROM yükleme

Hocam kafayı yemek üzereyim ADB Fast boot u kullanamadığımdan TWRP'yi kullanayım dedim cihaza ROM dosyasını internal Storage kısmına ROM'u kopyalıyorum ama başarısız oluyor çözümü nedir?

Genelde tüm MIUI cihazlarda aynı işlem, marka modele göre loaderlar değişiyor. Redmi Note 9 Pro'm EU ROM ile coşuyor resmen.

Merhaba tüm yolları izledim ancak telefonumda PixelExperience recovery mode menüsünde takıldı ne yapmam gerekli.

ZIP olarak atmam gerektiğini bilmiyordum.

Mi hesap kilit açma yerinde "Couldn't add. Internal error 20091." hatası alıyorum. Yardımcı olabilir misin?

Genelde tüm MIUI cihazlarda aynı işlem, marka modele göre loaderlar değişiyor. Redmi Note 9 Pro'm EU ROM ile coşuyor resmen.

Kamera için pixel ROM'u deneyin hangi telefoncuya göstersem iPhone 13 le yan yana getiriyorlar bildiğiniz canavar oldu.

Selam dostum rehberini beğendim ve kendim de denemek istiyorum ancak bunu yaparken Magisk yazılımını kullanarak cihazıma root yekisi de vermek istiyorum. Bunu hangi adımda yapabilirim.

Selam dostum rehberini beğendim ve kendim de denemek istiyorum ancak bunu yaparken Magisk yazılımını kullanarak cihazıma root yekisi de vermek istiyorum. Bunu hangi adımda yapabilirim.
İstediğiniz Custom ROM'u kurduktan sonra o ROM'un boot imajını Magisk uygulamasından patchleyip fastboot üzerinden flashlayın.

Veya TWRP kurup Magisk'i APK olarak indirip uzantısı ZIP olarak değiştirdikten sonra TWRP üzerinden flashlayın.

Güçlü cihazlar da saf Android arayüzünde gözle görülür bir artış söz konusu değildir. MIUI gayet güzel, Umarım Saf Android arayüzünde sıkılıp tekrar MIUI'ya geri dönmezsin.

Güçlü cihazlar da saf Android arayüzünde gözle görülür bir artış söz konusu değildir. MIUI gayet güzel, umarım saf Android arayüzünde sıkılıp tekrar MIUI'ya geri dönmezsin.

Hocam ben uzun zaman önce Samsung Galaxy S21 FE'ye geçtim yani şu an One UI 6.0 kullanıyorum.

Son düzenleme:
Artık geliştiricisi yok son yamaları almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…