Varsa Sourceforge vardır. ArrowOS bitirilmiş bir proje. Onun yerine Derpfest ya da Infinity-X bakın.Arrow OS romu indirebileceğim bir yer varmı ?
Varsa Sourceforge vardır. ArrowOS bitirilmiş bir proje. Onun yerine Derpfest ya da Infinity-X bakın.Arrow OS romu indirebileceğim bir yer varmı ?
Varsa sourceforge vardır. ArrowOS bitirilmiş bir proje. Onun yerine derpfest ya da Infinity-X bakın.
Infinity-X de hafif deniyor. Derpfest'in öyle olduğuna şaşırdım. Normalde sorunsuz bir ROM'dur bu.Derpfest performans bayağı iyi ama sıkıntıları var diye biliyorum kunlanan birnw sordum miu geçmiş. Infinity X de ilk kez duydum nasıl bir ROM dur?
(crDroid'den geçeceğim arayüz sıkıntılarından)
Infinity-X de hafif deniyor. Derpfest'in öyle olduğuna şaşırdım. Normalde sorunsuz bir ROM'dur bu.
Tamam Teşekkürler derpfest de oyunlarda çökme yaşadığını duydum fakat arkdaşım normal şeyler oynamıyor(resident evil 2 remake vb)Infinity-X de hafif deniyor. Derpfest'in öyle olduğuna şaşırdım. Normalde sorunsuz bir ROM'dur bu.
Hocam bu meseleler biraz sıkıntı olabiliyor. Bir ROM bunu oynatamıyorsa diğeri belki oynatabilir. Bilemeyiz. Arkadaşınız değişik işlemler yapıyorsa bu tip meselelerle karşılaşabilir. ROM geliştiricisi'nin ekstradan bir şey de yapması gerekebilir.Tamam Teşekkürler derpfest de oyunlarda çökme yaşadığını duydum fakat arkdaşım normal şeyler oynamıyor(resident evil 2 remake vb)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.