Türkiye ROM'u yüklü aldığımdan beridir. Ne zaman MIUI 14 alır? Sık sık takip ediyorum ve Global ROM'a gelmiş bile.
Son düzenleyen: Moderatör:
Türkiye ROM'u yüklü aldığımdan beridir. Ne zaman MIUI 14 alır? Sık sık takip ediyorum ve global ROM'a gelmiş bile.
Global ROM geçmek istemiştim. Aslında telefonu kandırıp normal güncelleme ile Global'e geçmenin mümkün olduğunu biliyorum da sıkıntısı şu: Mi hesabım beta programında değil. Başvuru yapmıştım ama sanırım hala kabul edilmedim. Nasıl yapacağımı da tam bilmiyorum. Normalde TWRP biliyorum ama o işler Xiaomi cihazlarda nasıl işliyor bilmiyorum bu yüzden de bu işe bulaşmak da istemem.Eğer MIUI 14 kulanmak çok istiyorsanız global roma geçin.
Tam bunu diyordum Xiaomi bey 13.0.5 güncellemesini yayınlamış.Eğer MIUI 14 kulanmak çok istiyorsanız global roma geçin.
Bendede gelmedi bu sürümdeTürkiye ROM'u yüklü aldığımdan beridir. Ne zaman MIUI 14 alır? Sık sık takip ediyorum ve Global ROM'a gelmiş bile.
Bende geldi. MiUi 14 aldı telefon.Bendede gelmedi bu sürümde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.