Poco x3 pro overclock mantıklı mı?

Pocox3proHYPE

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum çok saçma soru ama sizce poco x3 pro'ya overlock yapmak mantıklı mı? Zaten duyduğuma göre poco x3 pronun işlemcisi snapdragon 855 in overclocklanmış hali, ama şimdi ben bu telefonun bazı çekirdeklerini overlock yaparsam meselen cpu 1 , cpu 2 falan overclock yaparsam telefon mefta olur mu? Yani iyi olur mu yoksa kötü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum çok saçma soru ama sizce POCO X3 Pro'ya overlock yapmak mantıklı mı? Zaten duyduğuma göre POCO X3 Pro'nun işlemcisi Snapdragon 855'in overclocklanmış hali, ama şimdi ben bu telefonun bazı çekirdeklerini overlock yaparsam meselen CPU 1, CPU 2 falan overclock yaparsam telefon mevta olur mu? Yani iyi olur mu yoksa kötü mü?

Zaten bozulmaya meraklı bir model, tavsiye etmem.

Mefta olmaz. Eskinde ZZMove zamanlayicisi vardi. Onunla birlikte en yuksek CPU frekandini kullaninca isinma olmuyordu ve performans artiyordu.
Şimdi varmı o uygulama ?

Mefta olmaz. Eskinde ZZMove zamanlayicisi vardi. Onunla birlikte en yuksek CPU frekandini kullaninca isinma olmuyordu ve performans artiyordu.
Birde bilgisayarsız bootloader kilidi açmak mümkünmü ?

Birde bilgisayarsız bootloader kilidi açmak mümkünmü ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı