POCO X3 Pro şarj olmuyor ve arkasındaki bandı elleyince düzeliyor

BarssRS

Megapat
Daha fazla  
1740252898209.jpeg

Telefonum şarj olmuyor arkasındaki bandı elleyince düzeliyor. Bantta sorun olduğunu düşünüyorum yeni bant alacağım ancak şu bakır tel soketin altındaki bir yere bağlanmış. Acaba bant sorunlu olduüu için mi oraya bypass yapılmış yoksa başka bir şeye mi güç sağlıyor orası bilemedim.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? :)

Telefoncu işlemleri;
IMEI için direnç değişimi.
Şarj olmama sorunu yüzünden şarj soket değişimi. (güya)

Eki Görüntüle 2430610

Telefonum şarj olmuyor arkasındaki bandı elleyince düzeliyor. Bantta sorun olduğunu düşünüyorum yeni bant alacağım ancak şu bakır tel soketin altındaki bir yere bağlanmış. Acaba bant sorunlu olduüu için mi oraya bypass yapılmış yoksa başka bir şeye mi güç sağlıyor orası bilemedim.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? :)

Telefoncu işlemleri;
IMEI için direnç değişimi.
Şarj olmama sorunu yüzünden şarj soket değişimi. (güya)
Şarj soket değişmemişte heralde yol çekilmiş anakarttaki konnektöre zarar verilmemişse alıp takabilirsiniz

Şarj soket değişmemişte heralde yol çekilmiş anakarttaki konnektöre zarar verilmemişse alıp takabilirsiniz
Niye öyle yapmış onu da anlamadım o flex kaç lira onla uğraşmaya değer miydi

gerçekten dediğiniz gibi soket 200 Tl bandında ki bendende 300-500? TL almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Teşekkür ederim internetten bant siparişi verip tekrar yazacağım.

Güvendiğim bir telefoncuya gidip bantın değişimini sağladım önceki bant için telefoncuya sorduğumda banttaki kopukluk yüzünden oraya bypass yapıldığını söyledi.

Dediğim gibi bantı değiştirince düzeldi.

Gerçekten dediğiniz gibi soket 200 TL bandında ki bendende 300-500? TL almıştı yanlış hatırlamıyorsam. Teşekkür ederim internetten bant siparişi verip tekrar yazacağım.

Güvendiğim bir telefoncuya gidip bandın değişimini sağladım önceki bant için telefoncuya sorduğumda banttaki kopukluk yüzünden oraya bypass yapıldığını söyledi.

Dediğim gibi bandı değiştirince düzeldi.

Hayırlı olsun hocam. Flex için o kadar uğraşı hala anlamlandıramadım sanki bulunmaz hint kumaşı! Birkaç yüz liralık şey için o emeğe ve riske değer miydi? Adınıza sevindim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı