pBalcı
Decapat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- HP VİCTUS
- Meslek
- Elektrik Elektronik teknikeri
Cihazım garanti sürecinde, su girişi olmamasına rağmen tesadüfen bootloop sorunu yaşadı. Garanti kapsamında cihaz açılarak, arka kapağının yapışkanı takılmadan tarafıma geri teslim edildi. Bu durumdan sonra bir yıl daha kullanıldı, ancak cihaz aşırı ısınmaya başladı. Garanti süresi bittikten sonra cihazı bilinçli bir şekilde açtım; zaten arka kapağı doğru bir şekilde yapıştırılmamıştı ve termal macun olduğunu gördüm. Kaliteli bir macun alarak değişimini yaptım. Anakart üzerinde herhangi bir işlem görmediğini kontrol ettim. Sorunu çözmek amacıyla cihazın kilidini açtım, OrangeFox recovery'yi yükledim ve ardından CRDroid 13 sürümü ROM'u kullandım. Her şey başlangıçta sorunsuz ilerlerken, zamanla beyaz ekran ve ortası çizgili bir sorunla karşılaştım. İlk başlarda ara sıra meydana gelen bu sorun, daha sonra ROM yüklerken ve hatta rom yüklendikten sonra ortaya çıkmaya başladı. Cihazı fastboot modunda açıp stok haline getirdim, farklı ROM'ları denedim ve hatta dışarıda soğuk bir ortamda bırakarak sorunun çözülmesini umdum. Ancak hiçbir çözüm bulamadım.