POCO X3 Pro sistem dosyaları nasıl silinir?

yusuf10661

Decapat
Daha fazla  
Elimde POCO X3 Pro var ve depolama alanım bitmeye başladı. Neler kaplıyor diye baktım, sistem dosyaları sistemden daha çok yer kaplıyor. Aynı telefon kardeşimde de var. Onun sistem dosyaları 2-3 GB gibi bir şey. Bende neden bu kadar sistem dosyaları var? Nasıl silebilirim? Sıfırlamadan çözmenin bir yolu var mıdır?

Screenshot_2024-10-22-23-58-31-305_com.miui.securitycenter.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde POCO X3 Pro var ve depolama alanım bitmeye başladı. Neler kaplıyor diye baktım, sistem dosyaları sistemden daha çok yer kaplıyor. Aynı telefon kardeşimde de var. Onun sistem dosyaları 2-3 GB gibi bir şey. Bende neden bu kadar sistem dosyaları var? Nasıl silebilirim? Sıfırlamadan çözmenin bir yolu var mıdır?

Eki Görüntüle 2335540

Bellek uzantısına bak onu kapalı yap eğer kapalıysa bende de aynı yer bellek uzantısı kapalı olmasına rağmen 16 GB kullanılıyor görünüyor X6Pro var bende de.

Tek tavsiyem Google Fotoğraflar'dan 100GB planı satın al ayda 10 TL falan sanırım yer tutacağına bulutta saklansin veya bir şekilde başka bir yerde sakla bu şekilde bayağı bir alan açılacaktır.

Bellek uzantısına bak onu kapalı yap eğer kapalıysa bende de aynı yer bellek uzantısı kapalı olmasına rağmen 16 GB kullanılıyor görünüyor X6Pro var bende de.

Tek tavsiyem Google Fotoğraflar'dan 100GB planı satın al ayda 10 TL falan sanırım yer tutacağına bulutta saklansin veya bir şekilde başka bir yerde sakla bu şekilde bayağı bir alan açılacaktır.
38 gb Google fotoğraflar yedeklemem var şuan yer aç dersem 33gblik bir alan açılacak diyor Google fotoğraflar.( 5 gbsi eski cihazıma ait )

Yanlış bilgi
Sistem dosyaları, oyunların uygulamaların dosyalarıdır. Şimdi PUBG indirirken oyun içi indirme yapıyorsun harita skinler vesaire işte bunlar, o dosyalar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem dosyaları, oyunların uygulamaların dosyalarıdır. Şimdi PUBG indirirken oyun içi indirme yapıyorsun harita skinler vesaire işte bunlar, o dosyalar.
Telefonumda hiç oyun yok ancak benim de telefonumda 16gb sistem dosyası var

beniki de bu halde istesem tak diye yarıya indiririm

Dosya Ekleri

• Screenshot_2024-10-23-00-34-29-078_com.miui.securitycenter.jpg
    Screenshot_2024-10-23-00-34-29-078_com.miui.securitycenter.jpg
    42,6 KB · Görüntüleme: 50
Bellek uzantısı kapalı hocam.Google One var fotoğrafları yedekledim. Fotoğrafları galeriden silersem Google One da kalmaya devam edecek değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı