- Makaleler
- 11
Arkadaşlar, sıfır Deji batarya aldım taktım. Ancak eski bataryaya göre çok yavaş şarj oluyor. Yeni batarya olduğu için mi? İleride düzelir mi?
Önce ki batarya şişmişti zaten hocam.Önceki bataryanızın zaten kapasitesi düştüğü için
O zaman hızlı dolması gayet normal. Dediğim gibi Ampere gibi uygulamalar ile kaç mA ile şarj olduğunu kontrol edin. Muhtemelen olması gerektiği gibi şarj oluyor.Önce ki batarya şişmişti zaten hocam.
Tek yapman gereken program ile kontrol etmen. Mesela bende şu an 7.5 Watt ile şarj oluyor. Aslında ilk aldığımda 14 W ile oluyordu. Bu düşüş bataryadan mı yoksa şarj aletinden mi diye bi kontrol etmem lazım. Bataryayı 9 ay önce aldım Wojax marka.Önce ki batarya şişmişti zaten hocam.
Maalesef hocam. Düzelmez. Farklı bi' batarya kullanman gerekir.Anladım hocam şimdi alışması mı lazım daha hızlı şarj için?
Hocam benim de bataryamın ömrü gözle görülür biçimde azaldı. Uçak modu ve WiFi'da 6 saat civarlarını alıyorum. Gerçekten düzgün bir batarya bulabilir miyiz X3 Pro için? Ne önerirsiniz?Her ürün için geçerli değil. Telefon tamircisi ya da teknisyeni olarak DEJİ bataryayı zaten önermiyorum. Sadece adı var. "Güçlendirilmiş" batarya kullanacaksınız "RealPower" markasını öneririm.
Hocam benim de bataryamın ömrü gözle görülür biçimde azaldı. Uçak modu ve Wi-Fi'da 6 saat civarlarını alıyorum. Gerçekten düzgün bir batarya bulabilir miyiz X3 Pro için? Ne önerirsiniz?
Bir de bu telefon 33W yani. Şu an hani 6 - 6.30 saati görüyorum. İşin aslı yurtta yoğun mobil ve hotspot kullanımı yüzünden mahvoldu. 1.5 yıl boyunca aralıksız mobil ve hotspot kullandım. Onlar mahvetti bataryayı.Beklemedeyim hocam fakat hızlı şarj olsa sıkıntı olmayacak ama 4 saat çok fazla 67W ile 4 saat gerçekten bayağı çok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.