Çözüldü POCO X3 Pro yeni batarya çok yavaş şarj oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Önce ki batarya şişmişti zaten hocam.
Tek yapman gereken program ile kontrol etmen. Mesela bende şu an 7.5 Watt ile şarj oluyor. Aslında ilk aldığımda 14 W ile oluyordu. Bu düşüş bataryadan mı yoksa şarj aletinden mi diye bi kontrol etmem lazım. Bataryayı 9 ay önce aldım Wojax marka.

Her ürün için geçerli değil. Telefon tamircisi ya da teknisyeni olarak DEJİ bataryayı zaten önermiyorum. Sadece adı var. "Güçlendirilmiş" batarya kullanacaksınız "RealPower" markasını öneririm.
Hocam benim de bataryamın ömrü gözle görülür biçimde azaldı. Uçak modu ve WiFi'da 6 saat civarlarını alıyorum. Gerçekten düzgün bir batarya bulabilir miyiz X3 Pro için? Ne önerirsiniz?

Hocam benim de bataryamın ömrü gözle görülür biçimde azaldı. Uçak modu ve Wi-Fi'da 6 saat civarlarını alıyorum. Gerçekten düzgün bir batarya bulabilir miyiz X3 Pro için? Ne önerirsiniz?

Beklemedeyim hocam fakat hızlı şarj olsa sıkıntı olmayacak ama 4 saat çok fazla 67W ile 4 saat gerçekten bayağı çok.

Beklemedeyim hocam fakat hızlı şarj olsa sıkıntı olmayacak ama 4 saat çok fazla 67W ile 4 saat gerçekten bayağı çok.
Bir de bu telefon 33W yani. Şu an hani 6 - 6.30 saati görüyorum. İşin aslı yurtta yoğun mobil ve hotspot kullanımı yüzünden mahvoldu. 1.5 yıl boyunca aralıksız mobil ve hotspot kullandım. Onlar mahvetti bataryayı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı