POCO X3 Pro'da Android 15'e geçilir mi?

Relax55

Hectopat
Yer
Türkiye
Merhaba POCO X3 Pro telefonuma Evolution X Android 15 kurmayı düşünüyorum ama buglar fixlenmiş midir bilmiyorum. Sizce Android 15'e geçilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşletim sistemlerinde genelde 1 ya da 2 sürüm altını tercih ederim ve öneririm. Çünkü yeni çıkan yeni yükler ve yeni risklerle gelir. En yenisi en günceli olsun tamam da ya daha ağır gelirse? Ya stabilite bozulup saçma saçma hatalar verirse? Android 15 varken bence 13 ya da 14 kurmak en mantıklısı. Hatta güncellik çok problem değilse 10-11 bence hem daha hafif hem de daha stabil olacaktır.

İşletim sistemlerinde genelde 1 ya da 2 sürüm altını tercih ederim ve öneririm. Çünkü yeni çıkan yeni yükler ve yeni risklerle gelir. En yenisi en günceli olsun tamam da ya daha ağır gelirse? Ya stabilite bozulup saçma saçma hatalar verirse? Android 15 varken bence 13 ya da 14 kurmak en mantıklısı. Hatta güncellik çok problem değilse 10-11 bence hem daha hafif hem de daha stabil olacaktır.

2025'te en ideal sürüm 13 ama bu dediklerin Android için geçmez. Bilgisayar işletim sistemleri için geçerlidir. Ben şu an Android 15 deyim ve çok memnunum. Android 13'ten sonra biraz pil ömrü düştü sadece ki hiç umurumda değil. Güncellik iyidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı