POCO X3 rootlanacak telefona format atılırsa root silinir mi?

TurkishEGO

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, Xiaomi POCO X3 NFC telefonuma GameGuardian için root atacağım. Bir problem olduğunda vs. vs. Fabrika ayarlarına geri döndürürsem root silinir mi, root kalır mı ya da telefon metal yığınına dönüşüm yazılımsız bir şey mi olur? Yardımcı olur musunuz bir de en kolay şekilde nasıl root atabilirim? Garanti vs. vs. yok zaten eksilerini artılarını biliyorum GPU yanmış muhtemelen bozuk. Yani ana telefonum değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Xiaomi POCO X3 NFC telefonuma GameGuardian için root atacağım. Bir problem olduğunda vs. vs. Fabrika ayarlarına geri döndürürsem root silinir mi, root kalır mı ya da telefon metal yığınına dönüşüm yazılımsız bir şey mi olur? Yardımcı olur musunuz bir de en kolay şekilde nasıl root atabilirim? Garanti vs. vs. Yok zaten eksilerini artılarını biliyorum GPU yanmış muhtemelen bozuk. Yani ana telefonum değil.

Kernel üzerinden root atıldıysa root uygulamasını kurman yeterli olur. Yama ile rootlandıysa rekrar yama yapılmalı. Format sonrasında cihazın brick olacağını düşünmüyorum. Sorumluluk size ait.

Kernel üzerinden root atıldıysa root uygulamasını kurman yeterli olur. Yama ile rootlandıysa rekrar yama yapılmalı. Format sonrasında cihazın brick olacağını düşünmüyorum. Sorumluluk size ait.

Çok anlamıyorum Custom ROM mu atmalıyım Odin3 üzerinden yoksa root farklı bir şey mi dediğim gibi GameGuardian için atıyorum bir de performans artışı gösterir mi merak ettim.

Kingroot diye bir program buldum güvenilir mi root atayım mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı