POCO X4 GT alınır mı?

Ucuzluk değil mesele neden daha performanslı daha özellikli telefonlar varken gidip daha düşük özellikli IPhone'u alayım.

Alıp deneyimleyebilirsiniz hocam, sadece öneri yapıyoruz. Belki siz memnun kalırsınız.
İlla xiaomi alacağım diye bir takıntım yok en iyi seçeneği arıyorum halen.

Bugün 2 tane telefoncuya gittim ikisi de Xiaomi önerdi forumdakilerde aksini söylüyor sanırım başka bir bilgi kaynağı lazım :D :D

Ucuzluk değil mesele neden daha performanslı daha özellikli telefonlar varken gidip daha düşük özellikli IPhone'u alayım.
Orada işletim sistemi devreye giriyor işte hocam, IOS'de ram miktarı pek önemli değil, gayet stabil cihazlar. Ayrıca 12 Mini'nin işlemcisi ve kamerası'da POCO X4 GT'den iyi. S22'de aynı şekilde kamera ve işlemci taraflarında daha iyi. İyi bir arayüz ile desteklenince ortaya çıkıyor donanımın farkı. Önemli olan her zaman değerler değil.

İlla xiaomi alacağım diye bir takıntım yok en iyi seçeneği arıyorum halen.

Bugün 2 tane telefoncuya gittim ikisi de Xiaomi önerdi forumdakilerde aksini söylüyor sanırım başka bir bilgi kaynağı lazım :D :D
Kimse ayranım ekşi demez, onlar satıcı.

Orada işletim sistemi devreye giriyor işte hocam, IOS'de RAM miktarı pek önemli değil, gayet stabil cihazlar. Ayrıca 12 Mini'nin işlemcisi ve kamerası'da POCO X4 GT'den iyi. S22'de aynı şekilde kamera ve işlemci taraflarında daha iyi. İyi bir arayüz ile desteklenince ortaya çıkıyor donanımın farkı. Önemli olan her zaman değerler değil.

Elbette haklısınız iPhone Samsung hariç iyi bir arayüzü olan başka bir marka yok mu?

Kimse ayranım ekşi demez, onlar satıcı.

Onlardan almak için degil dogrudan marka önerisi istemiştim zaten onlardan almayacaktım.
Başında söyledim onlara zaten.

Elbette haklısınız iPhone Samsung hariç iyi bir arayüzü olan başka bir marka yok mu?

Onlardan almak için degil dogrudan marka önerisi istemiştim zaten onlardan almayacaktım.
Başında söyledim onlara zaten.
Huawei, Realme tarafına bakılabilir. Ama gerçekten Samsung ve Apple tarafındaki cihazlar çok uzun süre stabil kullanılabilir. Diğer markalarda bugün memnunsanız 1 yıl sonra olacağınızın garantisi olmuyor genelde.

Huawei'de ilgi çekici gelmiyor
Realme GT Neo 2 (RMx3370)
Bu telefon alınır mı?
Technopat'ın detaylı bir incelemesi var cihaz hakkında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı