POCO X5 Pro alınır mı?

Bu mesajları redmi note 8 den yazıyorum zamanında çok güçlüydü ama sonradan kronik sorunlar olmaya başladı.
Vatanda gece fırsatı oluyor s21FE 16000 civarına düşüyor takip edebilirsin bütçeyi arttirabilirsen ama o telefonlar(Xiaomi) o kadar para etmez bence almışken f/p almani tavsiye ederim.

20k yazıyor yapmayın etmeyin hocam. Oyun oynamadan günlük takılma, kamera, Instagram, TikTok, Clash Royale gibi uygulamalar için pil süresi fazla olan işlemcisi kötü olmayan telefon arıyor bu garibanlar.

S20FE ile S21 FE bataryası epeyde aynı gösteriyor ama dediğiniz kadar fark var mıdır?

yoktur hocam yoktur S20FE Alabilirsiniz Batarya konusunda size yetecektir merak etmeyin

yoktur hocam yoktur S20FE Alabilirsiniz Batarya konusunda size yetecektir merak etmeyin
Günlük kullanım için a serisi iş görür bence s20fe güncelleme almayacak.

Performans farkı vardır ve işlemcisi aynı değil yanlış hatırlamıyorsam.

Tabi hocam var performans farkı bana sorarsanız tabi S21FE Ancak çok sağlam bir şey istiyorsa arkadaş kredi çekip S23 Ultra Alıp rahatına bakabilir.

Güncelleme almaması onun A serisine eşdeğer olduğunu göstermez.A serisi telefonlar S20 FE,S21 FE'nin getir götürünü bile yapamaz.

Hocam buna katılıyorum zaten liseye pansiyona gideceğim ve çok fazla oyun oynamaya vaktim olmayacak ama yine arada 1-2 saat zaman öldürmelik oyun oynayacağım (o da PUBG falan değil daha çok Minecraft Bedrock, Clash Royale, CoC tarzı) onun dışında günlük kullanım ve YouTube Shorts. Kamera ile hiç işim olmaz kamerayı yılda 5 defa kullanırım en fazla. Aynı dediği gibi pili iyi gitsin işlemcisi de kötü olmasın bana kafi. Bir de GT 2 vardı onu alma ihtimalim düşük ama onun pili nedir ne değildir bilgisi olan var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…