Bu mesajları redmi note 8 den yazıyorum zamanında çok güçlüydü ama sonradan kronik sorunlar olmaya başladı.Evet hocam zaten Note 10 Pro'nun kronik sorunu ısınma ama bana sorsalar A34 5G mi Redmi Note 12 Pro 5G mi tercihim Note 12 Pro 5G oluır.
Bu mesajları redmi note 8 den yazıyorum zamanında çok güçlüydü ama sonradan kronik sorunlar olmaya başladı.Evet hocam zaten Note 10 Pro'nun kronik sorunu ısınma ama bana sorsalar A34 5G mi Redmi Note 12 Pro 5G mi tercihim Note 12 Pro 5G oluır.
Bu mesajları Redmi Note 8'den yazıyorum zamanında çok güçlüydü ama sonradan kronik sorunlar olmaya başladı.
Vatanda gece fırsatı oluyor s21FE 16000 civarına düşüyor takip edebilirsin bütçeyi arttirabilirsen ama o telefonlar(Xiaomi) o kadar para etmez bence almışken f/p almani tavsiye ederim.Bu mesajları redmi note 8 den yazıyorum zamanında çok güçlüydü ama sonradan kronik sorunlar olmaya başladı.
Hocam bütçeyi arttırıp S21 tercih edebilirisniz hem şarj konusunda hem ekran konusunda sizi oldukça memnun edeceketir. Ya da A34 alabilirsiniz Xiaomi tavsiye etmiyorum 1 ay sonra telefonda kasma var diye konu açarsınız hocam.
yoktur hocam yoktur S20FE Alabilirsiniz Batarya konusunda size yetecektir merak etmeyin20k yazıyor yapmayın etmeyin hocam. Oyun oynamadan günlük takılma, kamera, Instagram, TikTok, Clash Royale gibi uygulamalar için pil süresi fazla olan işlemcisi kötü olmayan telefon arıyor bu garibanlar.
S20FE ile S21 FE bataryası epeyde aynı gösteriyor ama dediğiniz kadar fark var mıdır?
Günlük kullanım için a serisi iş görür bence s20fe güncelleme almayacak.yoktur hocam yoktur S20FE Alabilirsiniz Batarya konusunda size yetecektir merak etmeyin
Performans farkı vardır ve işlemcisi aynı değil yanlış hatırlamıyorsam.yoktur hocam yoktur S20FE Alabilirsiniz Batarya konusunda size yetecektir merak etmeyin
Tabi hocam var performans farkı bana sorarsanız tabi S21FE Ancak çok sağlam bir şey istiyorsa arkadaş kredi çekip S23 Ultra Alıp rahatına bakabilir.Günlük kullanım için a serisi iş görür bence s20fe güncelleme almayacak.
Performans farkı vardır ve işlemcisi aynı değil yanlış hatırlamıyorsam.
Güncelleme almaması onun A serisine eşdeğer olduğunu göstermez.A serisi telefonlar S20 FE,S21 FE'nin getir götürünü bile yapamaz.Günlük kullanım için a serisi iş görür bence s20fe güncelleme almayacak.
Performans farkı vardır ve işlemcisi aynı değil yanlış hatırlamıyorsam.
20k yazıyor yapmayın etmeyin hocam. Oyun oynamadan günlük takılma, kamera, Instagram, TikTok, Clash Royale gibi uygulamalar için pil süresi fazla olan işlemcisi kötü olmayan telefon arıyor bu garibanlar.
S20FE ile S21 FE bataryası epeyde aynı gösteriyor ama dediğiniz kadar fark var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.