POCO X5 Pro alınır mı?

Vatanda gece fırsatı oluyor s21FE 16000 civarına düşüyor takip edebilirsin bütçeyi arttirabilirsen ama o telefonlar(Xiaomi) o kadar para etmez bence almışken f/p almani tavsiye ederim.
Vatan gece fırsatı ne oluyor bu arada tüm teknolojik aletlerim Vatan'dan ama hiç duymadım?

Hocam Bakınız oppo tarzı markalar kaliteli değiller bizzat deneyimim var Kendi işletim sistemi berbat ötesi aldıktan 2 gün sonra kasmalar donmalar başlıyacak ekran zaten kalitesiz kamra desene girmiyorum bile Çin malı ürünler hocam onun Yerine Samsung ya da İphone tercih ediniz. bu 2 markadan şaşmayınız

Aldiktan iki gun sonra kasmasi abarti ancak bu fason cin markalarindan uzak durun hocam. Poco, Xiaomi, oneplus vs. Türkiye pazarında android icin alinabilecek en iyi marka Samsung bana gore. Keske Pixel ve diger markalar da geri gelse.

Fiyatından bağımsız olarak soruyorum POCO X5 Pro batarya ömrü ve günlük kullanım + ortalama oyun için nasıl bir telefon? Ayrıca eskiden açtığım bir konuda birisi "mobil veri açıkken 5 saat dayanıyor" demiş cidden bu kadar kötü olabiliyor mu?

(Bir de kafamda çok da oyun oynamayacağım için mi Note 12 Pro var, onunla da karşılaştırır mısınız?)
Poco X5 Pro alınmaz. Günlük kullanım için yerine S21 FE-S20 FE tercih edebilirsin. Oyun odaklı olarak Poco F4 çok daha iyi bir tercih olur.

Bırakın bu saçmalıkları, Xiaomi 12 (12/256) kullanıyorum. Canavar gibi cihaz. Kaliteli ve kullanımı çok güzel. Bırakın iki günü 5 yıl tık diyeceğini hiç sanmıyorum. Kötü cihazlar vardır elbette ama genelleme yapmak yanlış.
Xiaomi 12 ile Poco X5 Pro'nun ayni segmentte olmadığının farkindasin degil mi? Telefon son TrashUI guncellemesini alinca yorumunu eksik etme lutfen 😁

Aldiktan iki gun sonra kasmasi abarti ancak bu fason cin markalarindan uzak durun hocam. Poco, Xiaomi, oneplus vs. Türkiye pazarında android icin alinabilecek en iyi marka Samsung bana gore. Keske Pixel ve diger markalar da geri gelse.
OnePlus ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı