BSG'nin hangisini indireyim ?
ENG yani engineer olanını.BSG'nin hangisini indireyim ?
X3 Pro için kullanmama gerek var mı? Gündüz çekimlerinden memnunum. Ama gece fotoğraf ve video çok kötü geliyor. Hiç çekmiyorum bile o derece. GCAM'ın bir faydası olur mu gece çekimlerine?
Confige ihtiyaç var mıdır ?ENG yani engineer olanını.
Yanlış hatırlamıyorsam gece modu vardı gcam'de.X3 Pro için kullanmama gerek var mı? Gündüz çekimlerinden memnunum. Ama gece fotoğraf ve video çok kötü geliyor. Hiç çekmiyorum bile o derece. GCAM'ın bir faydası olur mu gece çekimlerine?
Hayir, yok.Confige ihtiyaç var mıdır ?
Merhaba poco x5 pro gcam bu apk ile kurdunuz mu çalıştı mı bir sıkıntı oldu mu bende yeni aldım bu modeli 4k video çekerken 8 dk sonra otomatik duruyor gcam da durmaz dendi denemeden kurduysanız bilgi verir misiniz.Bildiğiniz düzgün bir GCAM var mıdır? XML de atarsanız sevinirim.
Herhangi bir limit yok gibi denemeniz lazım. Videolarda telefonun kendi uygulamasindaki gibi eis yok. Video çekerken takılmalar oluyor ufak ufak. Eng 8.8 olani indirdim.Merhaba poco x5 pro gcam bu apk ile kurdunuz mu çalıştı mı bir sıkıntı oldu mu bende yeni aldım bu modeli 4k video çekerken 8 dk sonra otomatik duruyor gcam da durmaz dendi denemeden kurduysanız bilgi verir misiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.