R7 9800x3D RTX 5070 Ti sistem için DDR5 RAM önerisi

Snorlax95

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bir sistem topladım ve sadece RAM'ler kaldı. Sistemin bileşenleri bunlar:

Anakart: ASUS ROG STRIX B850-F

İşlemci: AMD Ryzen 7 9800x3D.

Ekran kartı: MSI RTX 5070 Ti.

SSD: Samsung 990 Pro.

PSU: Raijintek Cratos 850W.

Bu sistem için RAM önerebilir misiniz? Ben 6000 MHz - CL 30 RAM'ler baktım ama fiyatlar çok artmış. Yakın zamanda fiyatlar düşer mi yoksa fiyatlar daha da çok artarsa şimdi alınır mı?

Fiyatlar düşmez gibi gözüküyor hocam. Patriot Viper 6000-CL30 var herkes kullanır önceden en uygun olanı oydu şu an 6.420TL
XPG Lancer var. 6900TL ikisi de uygun fiyatı olanlar.
Daha premium bir ürün isterseniz de Corsair Vengeance modeli var. Ama o pahalıdır bu ikisine göre.

Fiyatlar düşmez gibi gözüküyor hocam. Patriot Viper 6000-CL30 var herkes kullanır önceden en uygun olanı oydu şu an 6.420TL
XPG Lancer var. 6900TL ikisi de uygun fiyatı olanlar.
Daha premium bir ürün isterseniz de Corsair Vengeance modeli var. Ama o pahalıdır bu ikisine göre.

Patriot Viper'ları hepsiburadan 2x16 alabilirim taksitte veriyor. RGB falan gerek yok benim için performansı iyi olsun yeterli.

Anakartinızın uyum listesine bakıp alabilirsiniz. En uygun fiyatlı RAM bu forumlarda marka modeli araştırabilirsiniz.

Bu RAM'lerin bir farkı var mıdır? Üstekkini destekliyor ama alttakini aratınca çıkmadı. Alttakinin yanına bir tane daha 16 alacağım, böyle yapınca 13 k oluyor daha ucuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı