Çözüldü POCO X5 Pro recovery MIUI ROM önerisi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Abdullah7

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus TUF A15-7535hs-RTX4050
Xiaomi EU ROM'ları stabildi fakat kurduktan sonra TWRP atınca logoda kalıyor. Bu yüzden ADB sideload veya recovery üzerinden atabileceğim bir ROM lazım. Stok Android ROM'lar iyi oyun performansı vermiyor MIUI kadar. Bu dediklerimin çözümü var ise denerim, yoksa MIUI atıp debloat ederek yoluma devam edeceğim.

Nothing OS rom portu nasıl olur sizce ?

Son düzenleme:
Çözüm
AOSP ROM'ların Custom Recovery'leri ile deneyebilirsiniz.

Hocam denemediğim ROM kalmadı saatlerdir telefona uğraşıyorum. Stok Android iyi hoş da oyunda stabil değil. MIUI oyunda stabil, arayüz eh işte fakat Custom recovery ile yapamadım EU ROM'unu. Bana MIUI Firmware önerir misin? Debloat edip kullanacağım.

mifirm.net üzerinden her türlü ROM'u bulabilirsiiniz. Ben EU ROM'unu hybrid yani hem Fastboot hem TWRP üzerinden flashlanabilir şekilde indirdim. China ROM çeşitli özellikler içeriyor fakat yüklemeyin derim Play Store bile yok ve kullanamayacağınız/gereksiz bir sürü uygulama var.

AOSP ROM'ların Custom Recovery'leri ile deneyebilirsiniz.

Hocam denemediğim ROM kalmadı saatlerdir telefona uğraşıyorum. Stok Android iyi hoş da oyunda stabil değil. MIUI oyunda stabil, arayüz eh işte fakat Custom recovery ile yapamadım EU ROM'unu. Bana MIUI Firmware önerir misin? Debloat edip kullanacağım.

mifirm.net üzerinden her türlü ROM'u bulabilirsiiniz. Ben EU ROM'unu hybrid yani hem Fastboot hem TWRP üzerinden flashlanabilir şekilde indirdim. China ROM çeşitli özellikler içeriyor fakat yüklemeyin derim Play Store bile yok ve kullanamayacağınız/gereksiz bir sürü uygulama var.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı