POCO X6 alınır mı?

Bütçe
15000
X6 pro 15 promax seviyesinde performans olarak sadece gpu azcık geride. Sorulması bile saçma ayrıca plastik kasanın içinde çok aşırı derecede büyük bir vapor chamber barındırıyor. Ele oturuyor ve incecik çok şık hafif harika bi telefon.

Samsung oyun için en kötü telefonları üretiyor. Jiroskop ve dokunmatik gecikmeleri resmen marstan sunucudan oynuyormuş gibi hissettirir gerçekten kanser sebebi. Hiçbir iyileştirme de yapmadılar hala samsung oyun konusunda kontrol olarak ÇÖP. Xiaomi ve diğer çin markaları oyuncu modellerinde dokunmatik gecikmesi gibi konulara özel önem verdiler ve bu konuda tecrübeleri argeleri var.

o fiyatlarda en iyi jiroskop ve dokunmatik gecikmesi için soğutucu + xs max alabilirsin.
Veya daha ucuz bir telefon alıp yanına oyun için ipad mini 5 alabilirsin.

X6 Pro 15 promax seviyesinde performans olarak sadece GPU azıcık geride. Sorulması bile saçma ayrıca plastik kasanın içinde çok aşırı derecede büyük bir Vapor chamber barındırıyor. Ele oturuyor ve incecik çok şık hafif harika bir telefon.

Samsung oyun için en kötü telefonları üretiyor. Jiroskop ve dokunmatik gecikmeleri resmen marstan sunucudan oynuyormuş gibi hissettirir gerçekten kanser sebebi. Hiçbir iyileştirme de yapmadılar hala Samsung oyun konusunda kontrol olarak ÇÖP. Xiaomi ve diğer Çin markaları oyuncu modellerinde dokunmatik gecikmesi gibi konulara özel önem verdiler ve bu konuda tecrübeleri argeleri var.

O fiyatlarda en iyi jiroskop ve dokunmatik gecikmesi için soğutucu + XS Max alabilirsin.
Veya daha ucuz bir telefon alıp yanına oyun için iPad Mini 5 alabilirsin.

Aynen kardeşim en kötü marka Samsung. Oyunda da mis gibi oynatır. Her işlemi de yapar Samsung. Çöp arayüzle insanı bıktırmaz. X6 Pro'yu 15Pro Max'le denk tutan ilk kişisiniz bu çok ironik.

Aynen kardeşim en kötü marka Samsung. Oyunda da mis gibi oynatır. Her işlemi de yapar Samsung. Çöp arayüzle insanı bıktırmaz. X6 Pro'yu 15Pro Max'le denk tutan ilk kişisiniz bu çok ironik.
Evet en kötü marka samsung oyun için. Arayüzü iyidir burada oyun demeyenlere önerdik arayüzünden dolayı. Evet ikisini de kullandım test ettim 15 pro maxle birdir performansı. Başka ?

Evet en kötü marka Samsung oyun için. Arayüzü iyidir burada oyun demeyenlere önerdik arayüzünden dolayı. Evet ikisini de kullandım test ettim 15 Pro Max'le birdir performansı. Başka?

Hahaha. Çok komiksin. X6 Pro çöp diyorum, alınmaz diyorum, rezil bir marka diyorum. Başka?

2 sene sonra kasma ve donmaların en kralını yaşamak isteyen poco almalı. 2 sene sonra param çöp olsun, 1. seneden itibaren ise ilk çıktığı seneden eser kalmasın diyenlerin vazgeçilmez markası. Kaynak: 2 tane pubg bağımlısı arkadaş ve poco marka telefonları. (Bir de Pro alırsanız aman Allah'ım dersiniz!)

Son düzenleme:
2 sene sonra kasma ve donmaların en kralını yaşamak isteyen POCO almalı. 2 sene sonra param çöp olsun, 1. seneden itibaren ise ilk çıktığı seneden eser kalmasın diyenlerin vazgeçilmez markası. Kaynak: 2 tane PUBG bağımlısı arkadaş ve POCO marka telefonları. (bir de Pro alırsanız aman Allah'ım dersiniz!)

Aynı lafları Redmi'ler içinde duyuyordum ne hikmetse Redmi Note 8 Pro 3 yılda kasma donma yaşamadan oyun oynattı. Telefonu artık hafızası yetmediği için bıraktım. 3 sene sonra da POCO'yu burada yazarım artık kasıp donma yaşatacak mı diye.

Aynı lafları Redmi'ler içinde duyuyordum ne hikmetse Redmi Note 8 Pro 3 yılda kasma donma yaşamadan oyun oynattı. Telefonu artık hafızası yetmediği için bıraktım. 3 sene sonra da POCO'yu burada yazarım artık kasıp donma yaşatacak mı diye.
Çamur at izi kalsın işte. Giriş seviye cihazlar olmadıktan sonra yağ gibi çalışıyor hepsi. 7 yıla yakın sadece redmi cihazlar kullanıyorum hiç bana mısın demediler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı