POCO X6 alınır mı?

Oyun oynuyorsaniz POCO X6 Pro almaniz daha iyi olabilir. Ama fazla oyun oynamiyorum diyorsaniz daha farkli mantikli secenekler var.

Oyun oynamıyorum ancak Android'lerde işlemci oyun işlemcisi olmayınca ileride kasma donma oluyor o yüzden oyun işlemcileri en azından ileride biraz rahat ettirir.

Oyun oynamıyorum ancak Android'lerde işlemci oyun işlemcisi olmayınca ileride kasma donma oluyor o yüzden oyun işlemcileri en azından ileride biraz rahat ettirir.
A55 oneririm o zaman, butce artarsa s23fe. A55 2029 yilina kadar guncelleme alacak ve poco x6 pro'dan daha gec tukenmeye baslayacagi kesin.

A55 oneririm o zaman, butce artarsa s23fe. A55 2029 yilina kadar guncelleme alacak ve poco x6 pro'dan daha gec tukenmeye baslayacagi kesin.

S23fe performans konusunda ondedir, A55 sadece kasa ve pil konusunda iyi diye biliyorum, pili super gidiyor.

A55 oneririm o zaman, bütçe artarsa S23FE. A55 2029 yilina kadar guncelleme alacak ve POCO X6 Pro'dan daha gec tukenmeye baslayacagi kesin.

S23FE performans konusunda ondedir, A55 sadece kasa ve pil konusunda iyi diye biliyorum, pili super gidiyor.

A serisi ve exynous işlemcili telefon asla kullanmam ağzıyla kuş tutsalar yine bulaşmam yurt dışı cihazlara yönelecek gibiyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı