POCO X6 Pro alınır mı?

Bütçe
23000

BayMuffin

Kilopat
Öncelikle hayırlı günler dilerim. Elimde bir telefon vardı ve ben de onu sattım ve yeni bir telefon almaya niyetlendim. Bazı araştırmalar sonucunda donanımsal olarak en iyi bulduğum telefon POCO X6 Pro'ydu (12/512) lakin bazı yerlerde şarj ve ısınma ile ilgili sorunlar yaşandığını gördüm ve bu konuda bilginiz var mı diye sormak istedim. PUBG ve CoD Mobile tarzı oyunlar oynayan birisi değilim (gerçi kaldı mı onu da bilmiyorum en son 2 yıl önce falan oynadım.) Lakin MFF ya da Wild Rift tarzı oyunlar oynuyorum. Ayrıca kamerası hakkında da ne düşünüyorsunuz öğrenmek isterim. Veyahut bu fiyata yakın (maksimum 23K) daha iyi bir telefon öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Ağır oyunlar oynamıyorsunuz gördüğüm kadarıyla, X6 Pro sizin için biraz gereksiz ve kamera sizin için önemli bir etkense S23FE almanız daha uygun.
S23 FE'yi düşünmüştüm aslında ama hızlı şarj olmaması, Exynos 2200, açıkçası parası da biraz fazla geldi ve her ne kadar telefonlar ömürlük olmasa da geçen yıl çıkması beni biraz düşündürdü.

Öncelikle hayırlı günler dilerim. Elimde bir telefon vardı ve ben de onu sattım ve yeni bir telefon almaya niyetlendim. Bazı araştırmalar sonucunda donanımsal olarak en iyi bulduğum telefon POCO X6 Pro'ydu (12/512) lakin bazı yerlerde şarj ve ısınma ile ilgili sorunlar yaşandığını gördüm ve bu konuda bilginiz var mı diye sormak istedim. PUBG ve CoD Mobile tarzı oyunlar oynayan birisi değilim (gerçi kaldı mı onu da bilmiyorum en son 2 yıl önce falan oynadım.) Lakin mff ya da Wild Rift tarzı oyunlar oynuyorum. Ayrıca kamerası hakkında da ne düşünüyorsunuz öğrenmek isterim. Veyahut bu fiyata yakın (maksimum 23K) daha iyi bir telefon öneriniz varsa yazarsanız sevinirim.

Telefon oyunda ısınıyor, her telefon oyunda ısınıyor. POCO X6 Pro güçlü bir cihaz ama bahsettiğin oyunlar çok güç isteyen şeyler olmadığından dolayı Galaxy S23FE almanı tavsiye ederim. Arayüz & kamera ve kasa kalitesi olarak POCO X6 Pro modelinden iyidir ama performans olarak geridedir.

Bu tavsiyeyi POCO X6 Pro kullanan biri olarak söylüyorum, aşırı güce nazaran plastik bir kasa sorun olmayacaksa tercih edilebilir.

Son düzenleme:
S23 FE'yi düşünmüştüm aslında ama hızlı şarj olmaması, Exynos 2200, açıkçası parası da biraz fazla geldi ve her ne kadar telefonlar ömürlük olmasa da geçen yıl çıkması beni biraz düşündürdü.
Sizin kullanım amacınız daha önemli fakat eğer oyun ağırlıklı bir kullanım senaryonuz yoksa S23FE daha mantıklı. S23FE kamera, malzeme kalitesi, yazılım desteğiyle X6 Pro nun önünde.

Sizin kullanım amacınız daha önemli fakat eğer oyun ağırlıklı bir kullanım senaryonuz yoksa S23FE daha mantıklı. S23FE kamera, malzeme kalitesi, yazılım desteğiyle X6 Pro nun önünde.
Ya kullanım alanı olarak hem gündelik hem de atıyorum oyunda günlük şeyleri yapıp çıkacağım. Kamera olarak tabii ki S23 Fe'yi seçerdim ben de lakin dediğim gibi Exynos 2200 ve 8 GB ram beni biraz endişelendiriyor çünkü dediğim gibi telefon ömürlük olmasa da bu özellikler 2 sene sonra yeterli gelmeyecek çoğu şey için.

Ya kullanım alanı olarak hem gündelik hem de atıyorum oyunda günlük şeyleri yapıp çıkacağım. Kamera olarak tabii ki S23 Fe'yi seçerdim ben de lakin dediğim gibi Exynos 2200 ve 8 GB ram beni biraz endişelendiriyor çünkü dediğim gibi telefon ömürlük olmasa da bu özellikler 2 sene sonra yeterli gelmeyecek çoğu şey için.
Ekstra olarak 25W şarj olayı da çok sıkıntı.

Ekstra olarak 25W şarj olayı da çok sıkıntı.
S23FE en az 3-4 yıl akıcı şekilde götürür ve Exynos 2200, 8GB Ram oynadığınız oyunların bu düzeyde olacağını düşünürsek ilerki zamanlardada fazlasıyla yeterli. Hızlı şarj olayına gelirsek evet 25W banada yetersiz geliyor iki cihazin artı ve eksilerini göz önüne alarak kendi seçiminizi yapın.

X6 Pro güzel cihaz ve o paraya verebilecek en max özellikleri sunuyor ancak ben şahsen OneUI tercih ederdim. Eğer bütçen çıkıyorsa S23 alman uzun uzun yıllar kafanı rahatlatır

X6 Pro güzel cihaz ve o paraya verebilecek en max özellikleri sunuyor ancak ben şahsen OneUI tercih ederdim. Eğer bütçen çıkıyorsa S23 alman uzun uzun yıllar kafanı rahatlatır
Hocam düz S23 diyorsanız maalesef 30kya çıkamam. Fe'den bahsediyorsanız her şey okey olsa bile 25W cidden çok az.
S23FE en az 3-4 yıl akıcı şekilde götürür ve Exynos 2200, 8GB Ram oynadığınız oyunların bu düzeyde olacağını düşünürsek ilerki zamanlardada fazlasıyla yeterli. Hızlı şarj olayına gelirsek evet 25W banada yetersiz geliyor iki cihazin artı ve eksilerini göz önüne alarak kendi seçiminizi yapın.
Haklısınız, hızlı şarj olsaydı aslında düşününce gerçekten çok iyi bir seçenek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı