POCO X6 Pro (512/12) vs POCO F6 (512-12)

CedricFeanor

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Zotac RTX4090 Amd Ryzen 7950X3D Msi Edge Wifi B-650 G.Skill Trident 16+16 Samsung 980 Pro 2TB Gigabyte 32 inç 4K 144 hz DeepCool LS720 120mm 1200 Watt Hydro Platinum PSU
İkisi arasında çok kararsız kaldım bir yanda Snapdragon 8-3 bir yanda ise arada oynayan.
7-8 k gibi bir para yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekir?

İkisi arasında çok kararsız kaldım bir yanda Snapdragon 8-3 bir yanda ise arada oynayan.
7-8 k gibi bir para yardımcı olur musunuz ne yapmam gerekir?

@CedricFeanor POCO X6 Pro da iyidir lakin F6 90W şarj ve işlemcisinin güzelliği için alınır.

@CedricFeanor ayrıca o fiyatlarda S23 sıfır kapalı kutuda bakılabilir.
Hocam daha önce Samsung geçmişim yok babamın zamanında çok canı yandığını ayrıyetten ikinci elde satarken aşırı zorlanacağımı mesela 20k telefonu 16 ya satarlar ama bu 20 k ise 8 kya zor gideceğini söyledi (bilgisyar mühendisi aynı zamanda telefondan çok iyi anlar) daha çok oyun için kullanacağım

F6 Pro aradaki farka değecek kadar iyidir.
F6 pro değil hocam düz f6

@CedricFeanor hocam Xiaomi piyasası daha fasat Samsung ona göre daha iyidir.

@CedricFeanor şöyle S23 işlemcisi 8 gen 2 bambaşka sadece onun ekranın küçük olduğuna yanıyorlardı bir de ilk çıktığında batarya fazla gidiyordu onu düzeltiler diye biliyorum eğer değer konusuna takıyorsan IPhone'dan başka almaman gerek.

iPhoneun güvenlik duvarı sanal ticaret için uygun değil hocam beğenmiyorum+iPhone 13ten aşağısı naneyi yedi ve benimde +60k bütçem olmadığı için aynı zamanda da böyle bir parayı telefon için harcamayacağım için iPhone benim için bir tavsiye değildir.

Aynı zaman da babam bu işlerin içinde 2 gün önce anlattı arkadaşı 1 hafta kullanılmış 50k lık bir Samsung telefonu 30 binden almış geri 32 bine satmış aradaki farka bakar mısınız

@CedricFeanor bu bütçede değer kaybını göze alacaksın hocam ben sana Samsung tercih ederim ama sen illaki Xiaomi istersen senin bileceğin iş.

@CedricFeanor telefoncuya satması halinde bile ne aşağı 50klık telefonu alsın 40 bine mümkün değil 32 bine satması ya hasarlı veya hızlı satsın diye vermiş olabilir.

Hocam dediğim gibi oyun ağırlıklı olacağı için pekte önemli değil diğer özellikleri bataryası uzun ekranı iyi oyunda güzel performans (drop yemeyecek-kasmayacak) bir telefon lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…