POCO X6 Pro alınır mı?

Olabilir dediklerinizi hiçbiri aylardır olmuyor ne zaman olacak bunlar? Yani fanı değilim POCO'nun falan sadece bulabildiğim en fiyat performans cihazını almış bulunmaktayım kronik sorunu falan çıkar mı diye 6 ay bekledim ben çıkmadığı için aldım bu cihazı. Düzgün eleştiri getirseniz kabul edeceğim ancak anakart sorunu olabilir demişsiniz mesela. Sizin mantığa göre anakart sorunu her cihazda olabilir şimdi hiçbir cihaz almayacak mıyız? Siteyi dönüp dolaşın kaç kişi bu cihazda anakart sorunu yaşamış ki siz yaşayacaksınız? İnsan biraz forumları gezer bakar anakart sorunu var mı? Isınma sorunu var mı diye? Her cihaz yük altında ısınır o zaman almayın hiçbir telefon nasıl fikir? Çünkü sizin mantığa göre böyle düşünmeliyiz. Lütfen hayır deseniz Xiaomi'nin işletim sistemi daha kararsız Samsung ve Apple'dan almayın falan yine diyeceğim mantıklı bir elestiri. Eleştirilerinizi ya kanıtlara dayandırın ya da düzgün yapın.

Cidden POCO kullandığın için POCO övüyorsun. Bu yorumu yabancıların bulunduğu bir forumda yap seni iflah ettirmezler. Yurt dışında POCO cihaz alınacağına telsiz alma muhabbeti bile dönüyor. Şanslısın. Kendin iyice bakarsan POCO'nun ne rezil bir cihaz olduğunu anlarsın. F serisi belki bir tık daha iyi ama X serisi kötü. Kendi cihazın diye övmene gerek yok, sakin ol sadece objektif davran olur mu? Daha önce de tartışmıştık. Tek dediğin bu paraya bu performansı S23 veremiyor cart curtdu. Yine aynı münasebete gerek yok. Sadece forumlarda önereceğin cihazları insanlar alacak ve belki de uzun süre kullanmak zorunda kalacak. Kendi cihazın diye övüp önerdiğin POCO uzun süreli kullanıma uygun değil. Gerek yazılımı gerek düşük kalitesi, emin ol uzun vade için alan insanların geneli pişman oluyor. Empati kur. Başkası gelip kendi kullandığı cihaz diye saçma sapan bir model önerse, sen bu cihazı alsan ve 1 yıl sonra bu neymiş diye pişman olsan nasıl olurdu? Objektif olamayacaksan sadece fikir belirt ama kesin konuşma mesela, ben kullanıyorum ama pek önermiyorlar diye başla cümlene. Üstte olabilir dediğim tüm sorunlar POCO X serisi kullanıp sorun yaşayan insanların sorun yaşama sebepleri. Yani öyle sallamaya dayanmıyor. Hem ne kadar telefon tamircisi varsa, telefon hakkında bilgili insan varsa POCO önermekten kaçınıyor ama TikTok'taki rastgele bir PUBG oyuncusu ya da Technopat'taki sen bana POCO övüyorsun. Anlamış değilim. Eğer 1 seneden fazla kullanma gibi niyet varsa POCO alınmaz.

Evet tartışmıştık ve somut tek bir kanıt verememiştin bana. Objektif yaklaşacak olursak X3 Pro'nun anakart sorununu X6 Pro'da da olabilir diyerek almayın diyorsunuz. Zamanında AMD işlemcileri aşırı isinirdi şimdi PC alırken AMD işlemci almayın mı diyeceğiz? Bir şeyi kullanıp beğenmesem zaten burada ben aldım siz sakın almayın derim. 20000 bütçe var ne alayım diye soruyorlar. Tak diye S23FE diyorsunuz. Sanki 20000 liraya S23 FE bulmak kolaymış gibi. S21 alin diyen akıllılar var bir de onlar daha komik. İnternette yabancı forumlarda POCO övenler ile dalga geçiyorlar demişsiniz. Hangi dilde araştırma yapıyorsunuz? Ben İngilizce forumlarda geziyorum şahsen dediğiniz ile karşılaşmadım daha. Mesela şurada POCO X6 Pro'da ne gibi sıkıntılar yaşadınız diye sormuş bir tanesi X3 Pro'da anakart sorunu bunda da var mı diye herkes yok demiş sorunlarının hiçbirisi sizin dediğiniz sorunlar değil
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Millet
Genel olarak reklamlardan ve bataryanın hızlı bitmesinden şikayet etmiş. Düzgün eleştiri yapsanız kimse size laf vermez ama olmayan ya da olması diğer cihazlar ile aynı oranda olabilecek sorunlar için burada almayın dersiniz bende hiç telefon almayın derim tüm telefonlar teknik olarak anakart arızası verebilir. Asla vermez diyen varsa yalan söylüyordur. Fabrika çıkışı aletler hatalı üretim olur vb.
Pocoyu kendim kullandığım için övmüyorum bu arada sadece dedikleriniz yanlış diyorum. 1 sene sonra pubgde 90 fps alamaz diyorsunuz niye alamasın kardeşim? 1 senede işlemci yaşlanıyor mu ?
son olarak 1 yıl sonra yavaşlar almayın bu telefonu diyenler için ise ben mi iyi kullanıyorum bilmiyorum ama 3 sene Redmi Note 8 Pro kullandım öyle dediğiniz gibi yavaşlama yoktu telefon hâlâ aktif olarak kullanılıyor. Hani 2013 yılında değiliz artık işlemciler depolama birimleri falan geliştiği için Android telefonlar 2 yılda yavaşlamıyor. POCO da yavaşlamayacak.

@GucukBey 3 yıldır poco X3 NFC kullanıyorum, dediğiniz şeyleri yaşamadım daha.

Herşeyin işlemci,ram gibi fiziksel kas sanarsan yavaşlama sebebi işlemci mi diye sorarsın. Yazılım? Optimizasyon? Malzeme? Cidden asla sana açıklayamam. Telefon çıkalı çok olmadı. En iyisi 1,5sene içinde açtığın x6 pro cihazda aniden yavaşlama/ısınma/fps düşüşü sorunu konusunda açıklığa kavuşturalım. Bu fotoğraflar en basit siteye bile girip görebileceğin sorunlar. İyi yorum yapan kimse cihazı 6-7aydan fazla kullanmamış çünkü cihaz yeni daha. Bu arada çevremde tek x6 pro kullanan arkadaşım geçen hafta itibariyle donma ve ekranda sarılık nedeniyle yeni telefona geçti(4.ay)
@GucukBey 3 yıldır poco X3 NFC kullanıyorum, dediğiniz şeyleri yaşamadım daha.
X3 zaten direkt sorunun kendisi onu tartışmanın bir anlamı yok. Anakartların korkulu rüyası, son anakart optimizasyon bükücü. Namı değer Ghost Rider Phone.
@AhmetM1 Tüm mesajlarıma spam misali beğenmedim ekleme sebebiniz nedir? Argüman belirtin çürüteyim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240819_160957_Samsung Internet.jpg
    208,4 KB · Görüntüleme: 59
  • Screenshot_20240819_155737_Samsung Internet.jpg
    87,2 KB · Görüntüleme: 53
  • Screenshot_20240819_155800_Samsung Internet.jpg
    141,3 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20240819_155806_Samsung Internet.jpg
    52,2 KB · Görüntüleme: 55
  • Screenshot_20240819_155834_Samsung Internet.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20240819_155920_Samsung Internet.jpg
    208,3 KB · Görüntüleme: 52
  • Screenshot_20240819_155932_Samsung Internet.jpg
    70,1 KB · Görüntüleme: 56
  • Screenshot_20240819_160305_Samsung Internet.jpg
    178,3 KB · Görüntüleme: 58
Son düzenleme:

Tamam arkadaşa kronik sorun nedir ne değildir onu da öğretmek gerek anlaşılan. Bahsettiğimiz telefon çıkalı 8 ay oldu yani kronik sorunlarının ortaya çıkması için yeterli bir süre bu. Telefonun kronik sorununun olmaması hiç sorun çıkartmayacağı anlamına gelmiyor bu da S23 FE yorumları S23 FE şebeke çekmiyor ısınıyor ve bataryası hızlı bitiyor önermeyin lütfen X6 Pro'da alınmaz ne alırlarsa alsın millet

Tamamen oyun kullanimi icin iyi bir cihaz ancak kamera ve malzeme kalitesinden beklentiniz olmasin.

Arkadaş böyle dese yine anlaşılır ama anlamlandıramadığım şekilde bir kötüleme var insanımız sevdiği bir şeyi çok seviyor, sevmediği bir şeyi de yerin dibine sokuyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20240819_170027.jpg
    236,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20240819_165923.jpg
    79,1 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20240819_165753.jpg
    125,5 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20240819_165702.jpg
    123,3 KB · Görüntüleme: 57
Her telefonda sorun olabilir. Arkadaşın sorunlu telefona denk gelmiş ne var bunda? İphone'de, Samsung'da hiç hatalı üretim telefon olmuyor mu? Önceden başkasıyla X6 pro hakkında tartışmam vardı. Onu bulursam atayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…