Evet tartışmıştık ve somut tek bir kanıt verememiştin bana. Objektif yaklaşacak olursak X3 Pro'nun anakart sorununu X6 Pro'da da olabilir diyerek almayın diyorsunuz. Zamanında AMD işlemcileri aşırı isinirdi şimdi PC alırken AMD işlemci almayın mı diyeceğiz? Bir şeyi kullanıp beğenmesem zaten burada ben aldım siz sakın almayın derim. 20000 bütçe var ne alayım diye soruyorlar. Tak diye S23FE diyorsunuz. Sanki 20000 liraya S23 FE bulmak kolaymış gibi. S21 alin diyen akıllılar var bir de onlar daha komik. İnternette yabancı forumlarda POCO övenler ile dalga geçiyorlar demişsiniz. Hangi dilde araştırma yapıyorsunuz? Ben İngilizce forumlarda geziyorum şahsen dediğiniz ile karşılaşmadım daha. Mesela şurada POCO X6 Pro'da ne gibi sıkıntılar yaşadınız diye sormuş bir tanesi X3 Pro'da anakart sorunu bunda da var mı diye herkes yok demiş sorunlarının hiçbirisi sizin dediğiniz sorunlar değil
Millet
Genel olarak reklamlardan ve bataryanın hızlı bitmesinden şikayet etmiş. Düzgün eleştiri yapsanız kimse size laf vermez ama olmayan ya da olması diğer cihazlar ile aynı oranda olabilecek sorunlar için burada almayın dersiniz bende hiç telefon almayın derim tüm telefonlar teknik olarak anakart arızası verebilir. Asla vermez diyen varsa yalan söylüyordur. Fabrika çıkışı aletler hatalı üretim olur vb.
Pocoyu kendim kullandığım için övmüyorum bu arada sadece dedikleriniz yanlış diyorum. 1 sene sonra pubgde 90 fps alamaz diyorsunuz niye alamasın kardeşim? 1 senede işlemci yaşlanıyor mu ?
son olarak 1 yıl sonra yavaşlar almayın bu telefonu diyenler için ise ben mi iyi kullanıyorum bilmiyorum ama 3 sene Redmi Note 8 Pro kullandım öyle dediğiniz gibi yavaşlama yoktu telefon hâlâ aktif olarak kullanılıyor. Hani 2013 yılında değiliz artık işlemciler depolama birimleri falan geliştiği için Android telefonlar 2 yılda yavaşlamıyor. POCO da yavaşlamayacak.