moonlightknight
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Lütfen siz yorum yapmayın. Forumda gördüğüm en büyük X6 Pro fanısınız. Olabilir dememin sebebi, hepsine olur deseydim hepsi aynı anda olur anlamı çıkardı. Ben POCO'nun sorunları ve olabileceklerden bahsediyorum.
Olabilir dediklerinizi hiçbiri aylardır olmuyor ne zaman olacak bunlar? Yani fanı değilim POCO'nun falan sadece bulabildiğim en fiyat performans cihazını almış bulunmaktayım kronik sorunu falan çıkar mı diye 6 ay bekledim ben çıkmadığı için aldım bu cihazı. Düzgün eleştiri getirseniz kabul edeceğim ancak anakart sorunu olabilir demişsiniz mesela. Sizin mantığa göre anakart sorunu her cihazda olabilir şimdi hiçbir cihaz almayacak mıyız? Siteyi dönüp dolaşın kaç kişi bu cihazda anakart sorunu yaşamış ki siz yaşayacaksınız? İnsan biraz forumları gezer bakar anakart sorunu var mı? Isınma sorunu var mı diye? Her cihaz yük altında ısınır o zaman almayın hiçbir telefon nasıl fikir? Çünkü sizin mantığa göre böyle düşünmeliyiz. Lütfen hayır deseniz Xiaomi'nin işletim sistemi daha kararsız Samsung ve Apple'dan almayın falan yine diyeceğim mantıklı bir elestiri. Eleştirilerinizi ya kanıtlara dayandırın ya da düzgün yapın.