Kendim Infinix GT 20 Pro kullanıyorum. Yaklaşık dört ay önce 11.400 TL'ye almıştım ve telefon gerçekten çok iyi. Daha çok oyun telefonu olarak öne çıkıyor. PUBG Mobile ile anlaşmalı olduğunu biliyorum, bu yüzden PUBG Mobile oynarken 120 FPS alabiliyorsun. Bunun dışında diğer oyunlarda da iyi FPS değerleri veriyor. Şarjı oldukça dayanıklı.
Kamerasına gelirsek, ilginç bir şekilde iPhone 13 ile karşılaştırdığımda Infinix’in kamerasının daha iyi sonuçlar verdiğini fark ettim. Kardeşimin iPhone 13’üyle birkaç test yaptık, fotoğrafları 10 kişiye gösterdim ve markalarını söylemeden seçmelerini istedim. Hepsi Infinix ile çekilen fotoğrafları tercih etti.
Telefonun 144 Hz ekranı var ve istersen 120 Hz olarak da kullanabiliyorsun. Hızlı şarj artık bir zorunluluk hâline geldiğinden, telefon bu konuda da iddialı. Kutudan Type-C to Type-A ve Type-C to Type-C olmak üzere iki kablo çıkıyor. Adaptörde iki çıkış var, bu sayede iki telefonu aynı anda şarj edebiliyorsun. Type-C to Type-C kablosunun 120W hızlı şarj desteği olduğu belirtilmiş, ancak henüz deneme fırsatım olmadı.
Telefonun kendine has özellikleri de gayet güzel. Geçenlerde iPhone 11'e geçmeyi düşündüm ve biraz deneme yaptım. Ancak iPhone’u kullandıktan sonra Infinix’e daha da bağlandım. 144 Hz’den 60 Hz’e geçince bile büyük bir fark hissediliyor, performans farkını zaten söylememe gerek yok.
Ama tek ve en büyük kötü yanı ise, garantisiz olacağı için bir yerine bir şey olursa çok yaptıramayabilirsin yaptırsan bile çok pahalıya patlayabilir.