POCO X6 Pro alınır mı?

Thargkrom

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,
Kullandığım POCO X3 Pro telefonum geçtiğimiz yaz kronik işlemci arızası verdi, yaptırmayı denedim fakat aradan geçen birkaç ayda telefon çöp duruma geldi kullanılmaz halde şu an.
Yeni telefon alacağım. Öncelikli beklentim kronik arızası olmasın ve durduk yere çözülemeyecek sorunlar yaratmasın. En az 3-4 sene kullanmak istiyorum ağız tadıyla. Kamerayla pek işim olmaz, oyun konusunda maksimum oynayacağım Dead Cells veya TFT falan olur. Baktığım her yerde güzel bir cihaz diyerek övüyorlar ve öneriyorlar. Bizzat uzun süre kullananlardan rica ediyorum beni aydınlatabilirlerse çok sevinirim.

Şahsen ben A35 tercih ederim. Ama X6 gayet güzel telefon diye duymuştum.
Samsung A35 ve A55lere baktım. Yakın miktarlar ödeyeceksem daha fazla performans almak bi tık daha mantıklı kalıyor. Tabi kullananlar daha iyi yorumlayacaktır. En büyük beklentim başıma gelen iğrenç arızanın benzerini yaşamamak. İşlemci öyle bir arıza verdi ki değiştirmek dahi çözmüyor telefonu parça parça ettirdim bulabildiğim en iyi 5 telefoncuya götürdüm hepsi haftalarca baktı yapamıyorlar. Tamir ettirmek değil mevzu ettiremeyecek bir arıza çıkmasını istemiyorum durduk yere.

Samsung A35 ve A55'lere baktım. Yakın miktarlar ödeyeceksem daha fazla performans almak bir tık daha mantıklı kalıyor. Tabii kullananlar daha iyi yorumlayacaktır. En büyük beklentim başıma gelen iğrenç arızanın benzerini yaşamamak. İşlemci öyle bir arıza verdi ki değiştirmek dahi çözmüyor telefonu parça parça ettirdim bulabildiğim en iyi 5 telefoncuya götürdüm hepsi haftalarca baktı yapamıyorlar. Tamir ettirmek değil mevzu ettiremeyecek bir arıza çıkmasını istemiyorum durduk yere.

Samsung yazılımdan dolayı Xiaomi telefonlara göre biraz daha uzun ömürlü oluyor hocam. Ben A54 kullanıyorum telefon bu güne kadar bana tek bir sıkıntı yaratmadı. Ayrıca Samsung A35'te X3 gibi kronik sorun yok diye biliyorum.

Telefoncu akraban veya çok yakın tanıdık değilse mantıksız.
Önceki 2 telefonum da yurt dışıydı ve poco x3 pro'daki kronik arıza dışında başıma hiçbir olumsuz durum gelmedi, zaten o da kronik olduğu için ha normal almışım ha yd önemi kalmıyor açıkçası.

Kendim Infinix GT 20 Pro kullanıyorum. Yaklaşık dört ay önce 11.400 TL'ye almıştım ve telefon gerçekten çok iyi. Daha çok oyun telefonu olarak öne çıkıyor. PUBG Mobile ile anlaşmalı olduğunu biliyorum, bu yüzden PUBG Mobile oynarken 120 FPS alabiliyorsun. Bunun dışında diğer oyunlarda da iyi FPS değerleri veriyor. Şarjı oldukça dayanıklı.

Kamerasına gelirsek, ilginç bir şekilde iPhone 13 ile karşılaştırdığımda Infinix’in kamerasının daha iyi sonuçlar verdiğini fark ettim. Kardeşimin iPhone 13’üyle birkaç test yaptık, fotoğrafları 10 kişiye gösterdim ve markalarını söylemeden seçmelerini istedim. Hepsi Infinix ile çekilen fotoğrafları tercih etti.

Telefonun 144 Hz ekranı var ve istersen 120 Hz olarak da kullanabiliyorsun. Hızlı şarj artık bir zorunluluk hâline geldiğinden, telefon bu konuda da iddialı. Kutudan Type-C to Type-A ve Type-C to Type-C olmak üzere iki kablo çıkıyor. Adaptörde iki çıkış var, bu sayede iki telefonu aynı anda şarj edebiliyorsun. Type-C to Type-C kablosunun 120W hızlı şarj desteği olduğu belirtilmiş, ancak henüz deneme fırsatım olmadı.

Telefonun kendine has özellikleri de gayet güzel. Geçenlerde iPhone 11'e geçmeyi düşündüm ve biraz deneme yaptım. Ancak iPhone’u kullandıktan sonra Infinix’e daha da bağlandım. 144 Hz’den 60 Hz’e geçince bile büyük bir fark hissediliyor, performans farkını zaten söylememe gerek yok.

Ama tek ve en büyük kötü yanı ise, garantisiz olacağı için bir yerine bir şey olursa çok yaptıramayabilirsin yaptırsan bile çok pahalıya patlayabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı